Όσοι με διαβάζουν χρόνια θα γνωρίζουν ότι είμαι ειλικρινής με όσους με τιμούν με το κλικ τους. Βρήκαμε, λοιπόν, πριν από λίγη ώρα το Microsoft 365 για προσωπική χρήση στα 28 ευρώ από το Γερμανό που το αγοράζεις με κλειστά μάτια αν το χρειάζεσαι καθώς είναι από τις χαμηλότερες τιμές που θα βρεις.

Microsoft 365

Δεν είναι διαφήμιση, αλλά θεωρούμε ότι η προσφορά είναι η καλύτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με καταστήματα του grey market. Επίσης, θα επισημάνω ακόμη μια φορά, ότι σε συμφέρει άψογα καθώς σου δίνει και 1TB χώρο στο OneDrive, για να αποθηκεύσεις τα έγγραφά σου και τις φωτογραφίες σου. Δηλαδή, με 2.33 ευρώ το μήνα, έχεις τις τελευταίες εκδόσεις του Office και 1TB χώρο στο OneDrive να ανεβάσεις ό,τι θέλεις.

Σίγουρα δεν είναι Google Photos, αλλά αν σκεφθείς ότι με 2 ευρώ έχεις 100GB storage στο Google Drive, εδώ έχεις με 2.33 το μήνα που σου έρχεται, το Office και 1ΤΒ χώρο.  Στο skroutz ξεκινάει από τα 59 ευρώ. Είναι το Personal με το οποίο μπορείς να συνδεθείς σε ως έξι συσκευές.

Περιγραφή από τη σελίδα του Γερμανού:

Τώρα το Office 365 έγινε MICROSOFT 365 και έρχεται να σου λύσει τα χέρια σε όλα τα επίπεδα με περισσότερες δυνατότητες! Κι αυτό διότι περιλαμβάνει τις premium εκδόσεις με δυνατότητα αναβάθμισης των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Skype, Outlook, Publisher (PC) και Access (PC) για την απόλυτη εμπειρία χρήσης στην εργασία σου και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη έκδοση ισχύει για ένα άτομο σε όλες τις συσκευές (PC, Mac, Smartphone, Tablet), σε δύο γλώσσες και για ένα έτος, ώστε ν’ απολαύσεις όλα τα προνόμια που σου προσφέρει. Για την ακρίβεια, θα έχεις πρόσβαση σε πρόσθετες δυνατότητες του OneNote, 1TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud με το OneDrive, εντοπισμό ransomware και ανάκτηση αρχείων, ασφαλή συγχρονισμό και κοινή χρήση, καθώς και 60 λεπτά κλήσεων Skype ανά μήνα, για να είσαι πλήρως εφοδιασμένος. Κι όλα τα παραπάνω με την εγγύηση και την τεχνική υποστήριξη των ειδικών της Microsoft, για να μην έχεις καμία ανησυχία και να είναι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.