Το Apple iPhone SE 4, που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2024, λέγεται ότι θα έχει σχεδιασμό παρόμοιο με του iPhone 14 και χαρακτηριστικά των iPhone 15. Τώρα μαθαίνουμε ότι το SE 4 θα χρησιμοποιεί επίσης την μπαταρία του 14.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το MacRumors, το οποίο ισχυρίζεται ότι τα πρωτότυπα του SE 4, με αναγνωριστικό συσκευής D59, είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες Li-Ion με κωδικό μοντέλου A2863. Πρόκειται για την ίδια μπαταρία με χωρητικότητα 3.279mAh που χρησιμοποιείται στο iPhone 14.

Αν η Apple προχωρήσει με αυτή τη μπαταρία για το iPhone SE 4, θα πρόκειται για μια αύξηση κατά 1.261mAh σε σχέση με τη 2.018mAh μπαταρία του iPhone SE 3, νούμερο που μεταφράζεται σε 63% αύξηση χωρητικότητας.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι πληροφορίες αφορούν τις μονάδες προπαραγωγής και τα σχέδια μπορούν πάντα να αλλάξουν, οδηγώντας σε κάτι διαφορετικό από αυτό που μας έκαναν να πιστέψουμε οι φήμες και τα leaks.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.