Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι τα Samsung Galaxy S23 έχουν LPDDR5x μνήμη RAM και αναφορές έλεγαν ότι έχουν UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, καμία ιδιαίτερα έγκυρη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει τη χρήση του UFS 4.0, μέχρι τώρα.

Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός leaker / tipster Ice Universe επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τη χρήση της LPDDR5x μνήμης RAM και τόνισε την ύπαρξη του UFS 4.0 αποθηκευτικού χώρου στα Galaxy S23.

Η LPDDR5x μνήμη RAM είναι το νέο low-power πρότυπο μνήμης για smartphones, tablets, και laptops, και υποστηρίζει 8.533Mbps ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, που είναι 33% πάνω από την LPDDR5.

Από την άλλη, ο UFS 4.0 αποθηκευτικός χώρος προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων έως 4.200MB/s και ταχύτητες εγγραφής μέχρι 2.800MB/s, που είναι διπλάσιες από τα 2.100MB/s και 1.200MB/s του UFS 3.1, αντίστοιχα.

Ο συνδυασμός της LPDDR5x μνήμης RAM και του UFS 4.0 αποθηκευτικού χώρου με τον Snapdragon 8 Gen 2 fro Galaxy αναμένεται να προσφέρει στα Samsung Galaxy S23 τεράστια ενίσχυση επιδόσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.