Μαζεμένα τα teaser για το Nubia Red Magic 5S που είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του Nubia Red Magic 5G. Τα teasers ξεκίνησαν από τον Μάρτιο, όταν η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το gaming smartphone είναι 5G. Μετά από καιρό μάθαμε ότι θα έχει νέο επεξεργαστή, που πλέον ξέρουμε ότι είναι ο Snapdragon 865+ με χρονισμό στα 3.09GHz.

Επίσης, το Nubia Red Magic 5S έχει LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, και οθόνη με 144Hz ρυθμό ανανέωσης και 240Hz touch sampling rate. Ένα ακόμα στοιχείο που έγινε γνωστό είναι το touch sampling rate των shoulder buttons, ενώ το Red Magic 5G έχει 300Hz, στο νεότερο μοντέλο η Nubia το ανέβασε στα 320Hz.

Αυτά είναι όσα ξέρουμε για το Nubia Red Magic 5S, όλα τα υπόλοιπα specs βασίζονται σε υποθέσεις, γι’ αυτό δεν τα αναφέρουμε και προτιμούμε να περιμένουμε την 28 Ιουλίου που θα κάνει την παρουσίαση η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.