Η Realme ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τα GT 2 στις 20 Δεκεμβρίου και αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει τρεις νέες παγκόσμιες καινοτομίες που θα κάνουν ντεμπούτο μαζί με τα smartphones στο Special Event της Δευτέρας. Αυτές οι τρεις καινοτομίες αφορούν το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό των συσκευών, τη φωτογραφία, και τεχνολογίες επικοινωνίας.

Η Realme δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλά για αυτές τις πρωτόγνωρες καινοτομίες, αλλά λέει ότι συνεργάστηκε με τον Ιάπωνα βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukawasa για να “εξερευνήσει ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον σχέδιο” χρησιμοποιώντας “το πρώτο καινοτόμο βιολογικό υλικό στον κόσμο”, το οποίο όχι μόνο μπορεί να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα έως και 63% ανά κιλό, αλλά είναι τόσο ισχυρό και ανθεκτικό όσο τα παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται στα σημερινά smartphones.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε επίσημη αναφορά από την εταιρεία για τα μοντέλα, αλλά δεδομένου ότι έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη “σειρά”, πιστεύουμε ότι θα παρουσιάσει το “ultra-premium flagship” Realme GT 2 Pro και ένα βασικό μοντέλο. Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το pro μοντέλο έχει τον Snapdragon 8 Gen 1 και τα leaks έχουν αποκαλύψει QHD+ οθόνη, 12GB μνήμη RAM, και 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.