Για να κάνουν πιο εύκολη την παρατεταμένη παραμονή στο σπίτι αρκετές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες. Η Plex μπαίνει στο παιχνίδι προσφέροντας δωρεάν το χαρακτηριστικό Live TV, για τρεις μήνες.

Ουσιαστικά, το Plex Live TV επιτρέπει να βλέπουμε over-the-air εκπομπές από εκατοντάδες κανάλια. Για να χρησιμοποιήσουμε το Plex Live TV πρέπει να έχουμε μία over-the-air HD κεραία και έναν δέκτη συμβατό με το Plex. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε κάτοχοι ενός δωρεάν Plex λογαριασμό και να έχουμε εγκατεστημένη την εφαρμογή.

Η Plex βρίσκεται σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες, web browser, Android, Android TV, iOS, Roku, Apple TV, Fire TV, Fire tablet, TiVo, PlayStation, και Xbox One. Ενώ, αν έχουμε Kodi media center τότε μπορούμε να εγκαταστήσουμε το αντίστοιχο plugin.

Αφότου συνδεθούμε στο λογαριασμό, πηγαίνουν στο Settings και βρίσκουμε το Live TV & DVR. Ύστερα πρέπει να ακολουθήσουμε τα βήματα που βλέπουμε στην οθόνη για να αναζητήσουμε και να αποθηκεύσουμε τα κανάλια που επιθυμούμε.

Να σημειώσουμε ότι η προσφορά της εταιρείας δεν περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση στο DVR και άλλα premium χαρακτηριστικά, για τα οποία απαιτείται το Plex Pass. Επίσης, η Plex προσφέρει μόλις 48 ώρες guide data για όσους έχουν δωρεάν λογαριασμό, ενώ όσοι πληρώνουν συνδρομή έχουν δύο εβδομάδες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιες ταινίες και σειρές;;; Τη δυνατήτα να βλέπεις mega, ant1, star κλπ μέσω του Plex Server σου σε Plex apps σε iOS, android, smart tv, PC κλπ… Τίτλος άσχετος, σκέτος clickbate…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.