Πλησιάζουμε στις 2 Ιουλίου και θα γίνει χαμός. Αναμένεται να παρουσιαστούν αμέτρητα smartphones και προϊόντα. Ένα από αυτά είναι το Honor X10 Max, που είναι 5G και το περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι fan της σειράς.

Έχουμε μάθει πολλά για το Honor X10 Max, αλλά ποτέ, κανείς και πουθενά δεν ανεφέρε τις εκδόσεις και τις τιμές τους. Έφτασε όμως η μαγική στιγμή, και το TY Device αποκάλυψε το τελευταίο πράγμα που δεν ξέραμε για το smartphone.

To Honor X10 Max θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα – Speed Black, Light Silver, και Racing Blue – και τρεις εκδόσεις. Η μεγαλύτερη έκδοση θα έχει 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, και θα κοστίζει CNY 2.799 ή κάπου στα 353 Ευρώ. Οι άλλες δύο εκδόσεις θα έχουν 6GB μνήμη RAM, η μεγάλη με τα 128GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει CNY 2.599 ή κάπου στα 327 Ευρώ και η μικρή με τα 64GB θα κοστίζει CNY 2.299 ή κάπου στα 290 Ευρώ.

Το GizmoChina προειδοποιεί να μην πάρουμε και πολύ στα σοβαρά τις τιμές, γιατί μπορεί να είναι λάθος. Συχνά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το TY Device δημοσιεύει λανθασμένες τιμές. Όπως και να έχει όμως, δεν νομίζω ότι οι συγκεκριμένες τιμές για το Honor X10 Max απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.