Ευχαριστούμε θερμά το χρήστη Nikos για την υπόδειξη του άρθρου

H Τράπεζα Πειραιώς, στοχεύοντας σταθερά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, προχωρά σε νέα, αποκλειστική συνεργασία με τη Visa. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι κάρτες με το σήμα Mastercard® αντικαθίστανται σταδιακά με αντίστοιχες που φέρουν το σήμα Visa.

Uber: Ανακοίνωσε δυνατότητα ενοικίασης οχημάτων από €7/ημέρα στην Ελλάδα

Η νέα σας κάρτα Πειραιώς Visa Debit σας προσφέρει μια σειρά προνομίων και υπηρεσιών, όπως:

  • Συμμετοχή σε προγράμματα επιβράβευσης (π.χ. το πρόγραμμα επιβράβευσης yellow για τα εγγεγραμμένα μέλη)
  • Συμμετοχή σε προσφορές και διαγωνισμούς
  • Πληρωμές μέσω ψηφιακών πορτοφολιών
  • Διαχείριση της κάρτας μέσω winbank web banking / winbank app
  • Ασφαλείς online συναλλαγές
  • Μετατροπή συναλλαγής σε δόσεις μέσω winbank web banking / winbank app

Σύντομα, στις παραπάνω υπηρεσίες θα προστεθούν και νέες, για τις οποίες θα ενημερώνεστε σε τακτά διαστήματα και οι οποίες θα συμβάλλουν στη βελτίωση των καθημερινών σας συναλλαγών.

Για λόγους ασφαλείας, η νέα σας κάρτα είναι απενεργοποιημένη και θα πρέπει να προχωρήσετε στην ενεργοποίησή της, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει στη σχετική συνοδευτική επιστολή. Με την ενεργοποίηση της νέας κάρτας Visa, η παλιά κάρτα Mastercard ακυρώνεται αυτόματα.

Πάγιες εντολές που τυχόν είχατε συνδέσει στην κάρτα σας Μastercard, θα χρειαστεί να τις επανασυνδέσετε στη νέα σας κάρτα Visa. Επιπλέον θα πρέπει να επανεγγράψετε τη νέα σας κάρτα Visa στα ψηφιακά πορτοφόλια, στην περίπτωση που είχατε εγγράψει την Πειραιώς Mastercard Debit σε αυτά.

Η νέα σας κάρτα θα αντικατασταθεί δωρεάν, στην περίπτωση που η αλλαγή γίνει σε ημερομηνία διαφορετική από την ημερομηνία ανανέωσής της.

Στην περίπτωση που η αντικατάσταση γίνει κατά την ημερομηνία ανανέωσης, ισχύει η χρέωση που ορίζεται στους Όρους Σύμβασης Χορήγησης και Χρήσης Χρεωστικής Κάρτας σας. Οι όροι αυτοί βρίσκονται διαρκώς αναρτημένοι, όπως κάθε φορά επικαιροποιούνται, στον διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας (http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit).

Η νέα σας κάρτα φέρει διαφορετικό αριθμό και διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα με την παλιά σας κάρτα (π.χ. συνδεδεμένοι λογαριασμοί, contactless συναλλαγές κλπ).

Σημειώνουμε ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι ίδιοι Όροι Σύμβασης Χορήγησης και Χρήσης Χρεωστικής Κάρτας και για τη νέα σας κάρτα Πειραιώς Visa Debit. Οι όροι αυτοί βρίσκονται διαρκώς αναρτημένοι, όπως κάθε φορά επικαιροποιούνται, στον διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας (http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit).

Ο αριθμός της κάρτας σας έχει αλλάξει, συνεπώς θα χρειαστεί να επανεγγράψετε τη νέα σας κάρτα Πειραιώς Visa Debit στα ψηφιακά πορτοφόλια, στην περίπτωση που έχετε εγγράψει την Πειραιώς Mastercard Debit σε αυτά.

Ο αριθμός της κάρτας σας έχει αλλάξει, συνεπώς θα χρειαστεί να καταχωρήσετε εκ νέου την κάρτα σας, ώστε να επανασυνδέσετε τις πάγιες εντολές / επαναλαμβανόμενες πληρωμές σας με τη νέα σας κάρτα Πειραιώς Visa Debit.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. EINAI ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ,ΣΑΡΑΦΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, Α) ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑΣ ΚΑΡΤΑΣ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΩΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΤΕΙ Ο ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ ΚΩΔΙΚΩΣ Β) ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ INTERNET BANGING EINAI ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.