Ένα ακόμα μοντέλο της OnePlus έπεσε στα χέρια του γνωστού JerryRigEverything και δυστυχώς απέδειξε ότι η εταιρεία κάτι δεν κάνει καθόλου καλά. Το OnePlus 10T διατηρεί ένα design που στο παρελθόν αποδείχθηκε ότι δεν είναι ανθεκτικό και η δοκιμή κάμψης από τον YouTuber έδειξε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Θέλοντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, η κινέζικη εταιρεία τοποθετήθηκε επί του θέματος με σχετική δήλωση της στο Gadgets 360. Σύμφωνα με την εταιρεία λοιπόν, το 10T πληροί ή ξεπερνά τα όλες τις εκτεταμένες διαδικασίες δοκιμών ανθεκτικότητας της ίδιας.

Αυτό περιλαμβάνει μία δοκιμή πίεσης όπου εφαρμόζεται βάρος στα άκρα της συσκευής, ενώ αυτή είναι τοποθετημένη σε ειδική βάση. Το OnePlus 10T έχει βελτιωμένο σχεδιασμό μηχανικής δομής – αυτό λέει η εταιρεία – και μπορεί να αντέξει πάνω από 45 κιλά εξωτερικής δύναμης, σε αυτή την δοκιμή στο εργαστήριο της OnePlus.

Βέβαια, η δοκιμή κάμψης του JerryRigEverything έδειξε ότι το 10T έχει πλαστικό πλαίσιο και μπορεί να σπάσει υπό την άσκηση αυξημένης πίεσης κάτω ακριβώς από την κάμερα και πάνω από τις μπαταρίες. Σου θυμίζει κάτι αυτό; Ναι, ακριβώς έτσι έσπασε και το 10 Pro στην ίδια δοκιμή – αλλά είπαμε, το 10T είναι βελτιωμένο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.