Τουλάχιστον ένα από τα μοντέλα της σειράς Redmi K50 θα έχει τον επεξεργαστή της MediaTek, Dimensity 2000. Το επερχόμενο chip θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ναυαρχίδα της εταιρείας, τον Dimensity 1200, και ένα από τα K50 πιθανότατα θα είναι μια από τις πρώτες συσκευές που θα χρησιμοποιούν το SoC.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Redmi επιλέγει έναν κορυφαίο επεξεργαστή Dimensity για τη σειρά K, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη. Κοιτάζοντας την ιστορία της σειράς, το Redmi K30 Extreme Edition ήρθε εξοπλισμένο με τον Dimensity 1000 Plus, το Redmi K40 Gaming είναι εξοπλισμένο με τον Dimensity 1200, και το ένα μοντέλο της σειράς K50 θα διαθέτει τον Dimensity 2000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Redmi K50 που διαθέτει τον Dimensity 2000 θα είναι πιθανότατα το βασικό μοντέλο. Το Pro ή Pro+ αναμένεται να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 898, όπως και το K40 Pro+ έχει τον Snapdragon 888. Επιπλέον, η σειρά K50 πιθανότατα θα πωλείται με διαφορετικά ονόματα εκτός Κίνας.

Την πληροφορία για τον Dimensity 2000 επιβεβαίωσε και ο Lu Weibing που αναφέρθηκε στον επεξεργαστή. Μπορεί να μην είπε σε ποιο μοντέλο της εταιρείας θα τον δούμε, αλλά όπως έγινε ξεκάθαρο από τα παραπάνω, η λογική λέει πως πρόκειται για κάποιο από τα K50, μάλλον το βασικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.