Το TouchRetouch είναι μια εφαρμογή στο Android και στο iOS το οποίο σου επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση αντικειμένων από τις φωτογραφίες σου στο λεπτό. Συγκεκριμένα, μπορεί να αφαιρέσει καλώδια ρεύματος, τηλεφωνίας, φώτα, σήματα οδικής κυκλοφορίας, σπυράκια και ατέλειες του δέρματος κ.α.

TouchRetouch

Δεν είναι δωρεάν, κοστίζει 2 ευρώ, ωστόσο αξίζει θα έλεγα τα χρήματά του. Αν για παράδειγμα σε μια φωτογραφία σου, περνά ένα αυτοκίνητο την πιο ακατάλληλη στιγμή, ή υπάρχουν γενικώς μη επιθυμητά αντικείμενα, η εφαρμογή κάνει εύκολη τη διαδικασία αφαίρεσής τους. Εμπεριέχει οδηγούς για το πως να αξιοποιήσεις την εφαρμογή στο έπακρο. Προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες φορές που δημιουργούνται κάποια artifacts.

Μπορείς να τη βρεις στο Play Store και στο App Store

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.