• Οι Portégé Z20t-C, Z30-C, Tecra Z40-C και Z50-C επωφελούνται από την προσθήκη του πιο εξελιγμένου επεξεργαστή της Intel
  • Σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις και ενίσχυση της διάρκειας μπαταρίας στους φορητούς 12.5″, 13.3″ και 14″
  • Στον Portégé Z20t-C προστίθεται και νέα θύρα USB Gen 3.1 Type-C

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2016 – Η Toshiba Europe GmbH ανακοινώνει την αναβάθμιση των επιδόσεων στη βασική της σειρά business Z, που περιλαμβάνουν και το πλεονέκτημα των επεξεργαστών Intel® CoreTM 6ης γενιάς. Αποτελούμενη από τον 30.7cm (12.1″) Portégé Z20t-C, 33.8cm (13.3″) Portégé Z30-C, τον 35.6cm (14″) Tecra Z40-C και τον 39.6cm (15.6″) Tecra Z50-C, η σειρά Z είναι μια επιλογή premium φορητών υπολογιστών για business χρήση διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη που καλύπτουν το στυλ κάθε εργαζόμενου ανεξάρτητα από τις ανάγκες του. Όλα τα παραδοσικά clamshell μοντέλα της σειράς Z προσφέρουν κοινό docking, κοινό software image και κοινούς AC adapters για ευκολότερη διαχείριση εντός μιας οργάνωσης.

Με την προσθήκη επεξεργαστών Intel® CoreTM 6ης γενιάς, όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Z προσφέρουν ενισχυμένες επιδόσεις και νέες, έντονες εμπειρίες με τα χαμηλότερα επίπεδα τροφοδοσίας. Η ενσωμάτωση των συγκεκριμένων επεξεργαστών βοηθάει στη βέλτιστη χρήση των Windows 10, που μαζί με τα Windows 7 περιλαμβάνονται στη σειρά Z, για πιο ομαλή λειτουργία χαρακτηριστικών όπως η Cortana.

Προσφέροντας ήδη εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας για mobile working,

η αναβαθμισμένη σειρά Z τρέχει περισσότερο χρόνο για ακόμη μεγαλύτερη φορητότητα μακριά από το γραφείο. Ο πολύπλευρος Portégé Z20t-C με επεξεργαστές Intel® CoreTM M 6ης γενιάς επωφελείται επίσης από τη νέα θύρα USB 3.1 Type-C Gen 1 για ευκολότερη χρήση, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε διάταξη.

Στοιχείο που αναδεικνύει την ευελιξία και τα πλεονεκτήματα του Portégé Z20t-C για εταιρικούς πελάτες είτε χρησιμοποιείται σαν πανίσχυρο UltrabookTM ή tablet PC. Διαθέτοντας εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας για να εργάζεστε μακριά από το γραφείο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Portégé Z20t είναι πλέον σχεδόν 19 ώρες επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργαστούν για δύο εργάσιμες μέρες χωρίς να φορτίσουν τη συσκευή.

Ο εξαιρετικάς φορητός Portégé Z30-C είναι ιδανικός για στελέχη που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και in-demand executives που ταξιδεύουν συχνά για συναντήσεις, δίνοντάς τους την ευελιξία των σχεδόν 16 ωρών1 διάρκειας μπαταρίας για φορητή εργασία.

Ο Tecra Z40-C έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει άριστη ισορροπία μεταξύ φορητότητας και παραγωγικότητας. Με μεγαλύτερη οθόνη, που διατίθεται με ανάλυση Full HD, η οποία ενισχύει την παραγωγικότητα χωρίς να συμβιβάζεται σε φορητότητα, η νέα διάρκεια ζωής του Tecra Z40-C έως 15 ώρες1 βελτιώνει την ικανότητα εργασίας ακόμη περισσότερο.

Σχεδιασμένος να εργάζεται από task σε task, με ιδανικά μεγάλη οθόνη για έγγραφα και φύλλα εργασίας, ο νέος Tecra Z50-C εστιάζει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Ο Tecra Z50-C διαθέτει 4 θύρες x USB 3.0 και ενσωματωμένο προαιρετικό optical disk drive. Οι δυνατότητες Dual pointing και το οπίσθια φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ενισχύουν την παραγωγικότητα στο γραφείο- ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα όπως meeting room για παρουσιάσεις.

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Portégé Z20t-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C, και Tecra Z50-C θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.