Skip to content

H Toshiba παρουσιάζει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Canvio Ready

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
H Toshiba παρουσιάζει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Canvio Ready

Ο νέος Canvio Ready προσφέρει έως 3 TB αποθηκευτικής χωρητικότητας με εύκολο
plug-and-play σχεδιασμό

25 Αυγούστου 2015, Neuss, Γερμανία – Ο Τομέας Περιφερειακών Συσκευών της Toshiba Europe GmbH (TEG), παρουσιάζει σήμερα τον Canvio Ready, ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDD). Η τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά HDD Canvio της Toshiba – που περιλαμβάνει ήδη οκτώ μοντέλα– ο Canvio Ready συνδυάζει ήδη εκπληκτικό χώρο έως 3 TB, με ταχύτατες μεταφορές δεδομένων και φορητό design, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας αρχεία όπου κι αν βρίσκεστε.

toshiba Canvio Ready

Ο Canvio Ready διατίθεται με ποικιλία χωρητικότητας – από 500 GB έως 3 TB – για να μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 856,500 ψηφιακές φωτογραφίες, 789,000 από τα αγαπημένα σας μουσικά αρχεία, ή 2,460 ψηφιακές ταινίες. Με τεχνολογία USB 3.0, ο Canvio Ready προσφέρει καταπληκτικές ταχύτητες έως 5 Gbit/s για γρήγορο download ή μεταφορά μεγάλων αρχείων σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι επίσης συμβατός με θύρες USB 2.0 που υπάρχουν σε παλαιότερο hardware, οπότε αν κάνετε αναβάθμιση στον παλιό σας φορητό υπολογιστή θα μπορείτε ακόμη να μεταφέρετε τα αρχεία σας στην καινούρια σας συσκευή. Η απλή λειτουργία plug-and-play σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα τον Canvio Ready με συσκευές Microsoft Windows, χωρίς την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού software installation.

Προσφέροντας αξιόπιστο και συμπαγή τρόπο για back up και αποθήκευση δεδομένων, ο Canvio Ready διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών που προστατεύει τα δεδομένα σας. Ο Canvio Ready διαθέτει κομψό dot σχέδιο και είναι τόσο συμπαγής – που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην τσέπη ή σε σακίδιο, για να παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε αρχεία, φωτογραφίες, ταινίες και μουσική.

Ο κ. Arnaud Bonvarlet, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Περιφερειακών Συσκευών της Toshiba Europe GmbH δήλωσε: « Με τον αυξανόμενο αριθμό δεδομένων που παράγουμε στη ζωή μας είναι σημαντικό να διαθέτουν οι καταναλωτές αξιόπιστους και ταχύτατους τρόπους για να μεταφέρουν τα ψηφιακά τους δεδομένα. Αναζητούμε νέους και πρωτοποριακούς τρόπους για να εξελίξουμε τη σειρά hard drive, για να προσφέρουμε αποθηκευτικές λύσεις που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και είναι εύκολα προσβάσιμες εν κινήσει. Με έως 3 TB και το συμπαγές του μέγεθος, ο Canvio Ready είναι η τέλεια λύση για όσους χρειάζεται να μεταφέρουν πολλά δεδομένα και να τα διατηρούν ασφαλή».

Ο νέος Toshiba Canvio Ready θα είναι διαθέσιμος από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Tags: toshiba
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.