Όταν η Apple είχε κυκλοφορήσει το iOS 13.2 στο τέλος του προηγούμενου μήνα, έφερε το Deep Fusion feature στα νέα  iPhone μοντέλα. Ωστόσο υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με το τελευταίο και πιο πρόσφατο update της Apple στο iOS 13.2 για το οποίο πολλοί χρήστες εκφράζουν τα παράπονά τους.

Ας πούμε για παράδειγμα, ότι ένας χρήστης παρακολουθεί ένα Youtube video και σταματήσει το video για να απαντήσει σε μια κλήση. Όταν θα θελήσει να επιστρέψει πίσω στο video, αυτό έχει φύγει. Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο στο Reddit αποτυπώνει την απελπισία των χρηστών: Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό, από το να σταματάς ένα βίντεο και στη συνέχεια να επιστρέφεις για να διαπιστώσεις ότι απλά αυτό έχει φύγει και η εφαρμογή έχει κάνει refresh.

Τα iPhones του 2019 έρχονται με 4GB RAM, η ίδια ποσότητα που συναντάμε στα iPhone XS και iPhone XS Max. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι δεν θα πρέπει να γίνονται συγκρίσεις με τα Android, εξαιτίας των optimizations της Apple, με την μνήμη να είναι αρκετή. Κάποιοι χρήστες φθάνουν να σημειώσουν ότι με τα προβλήματα στο iOS 13.2 είναι σαν το iPhone να μην προσφέρει πλέον multitasking.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.