Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου smartphone με under-display selfie camera, η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του. Όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της εταιρείας, Ni Fei, η συσκευή θα ονομάζεται ZTE Axon 30 Pro 5G, αλλά φέτος θα υπάρχει ένα ακόμα βασικό μοντέλο και ίσως δούμε και κάποιο Pro+ 5G ή Ultra.

Ο Ni Fei αποκάλυψε ότι το smartphone θα είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2021 και θα έχει ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα καμερών. Επίσης η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser που δείχνει το περίγραμμα από το module του τηλεφώνου – είναι ορθογώνιο με μία ιδιαίτερη προεξοχή στη δεξιά μεριά. Παίζει να έχει πολλές κάμερες και στην προεξοχή να υπάρχουν οι απαραίτητοι αισθητήρες με το LED flash.

Για το ZTE Axon 30 Pro 5G, και ειδικότερα για το σύστημα καμερών του, μίλησε και ο Consumer Experience Department της εταιρείας. Ο Lu Qianhao είπε ότι η κατασκευάστρια ξόδεψε 200 εκατομμύρια yuan ή κάπου στα 25,6 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη του και φρόντισε να εκμεταλεύεται στο έπακρο τον Spectra 580 ISP του Snapdragon 888.

Ο Qianhao επιβέβαιωσε επίσης ότι το smartphone θα έχει under-display κάμερα και μερικές αναβαθμίσεις που θα το κατατάξουν επάξια στην κατηγία των flagships. Εκτός από τον επεξεργαστή που πλέον είναι flagship, το τηλέφωνο αναμενόταν να έχει 200MP κάμερα που μπορεί να την υποστηρίξει ο SD888. Τα leaks έλεγαν ότι ο αισθητήρας μάλλον θα είναι της Samsung.

Μία αφίσα είχε αποκαλύψει ότι το ZTE Axon 30 Pro 5G θα έχει τριπλή κάμερα και θα έχει πάνω από δύο “flagship-tier” αισθητήρες. Αργότερα ο Ni Fei αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ισχυρό σύστημα καμερών του smartphone που ονομάζεται Trinity Three. Στο module θα υπάρχουν τρεις κύριοι 64MP αισθητήρες που θα προσφέρουν full focal length.

Πρόσφατα η εταιρεία δημοσίευσε μία επίσημη αφίσα που έχει τρία κρυμμένα στοιχεία και αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone. Η παρουσίαση θα γίνει στις 30 Απριλίου και όπως φαίνεται μέχρι τότε η κατασκευάστρια σχεδιάζει να αποκαλύψει σταδιακά τα τρία δυνατά σημεία του τηλεφώνου. Στο ίδιο event θα δούμε το ZTE Axon 30 Pro+ και το ZTE Watch GT.

Μέσω μιας αφίσας η κατασκευάστρια αποκάλυψε ένα ακόμα στοιχείο για το module του ZTE Axon 30 Pro 5G. Το Trinity Three σύστημα καμερών θα συνοδεύει ένας βοηθητικός αισθητήρας, που προς το παρόν δεν ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του. Όπως φαινόταν στην αφίσα θα μπορούσε να είναι ακόμα και 8MP περισκοπική κάμερα. Αυτό είχαμε υποθέση εμείς και είχαμε απόλυτο δίκιο.

Επιπλέον η εταιρεία αποκάλυψε ότι το λανσάρισμα θα γίνει στις 15 Απριλίου. Στην αφίσα της ανακοίνωσης είδαμε για πρώτη φορά από κοντά το ορθογώνιο module με την περίεργη εξοχή και το label “3*64MP”. Οι τρεις κύριες κάμερες είναι σε διάταξη 1×2 και δίπλα στο label υπάρχει η 8MP περισκοπική. Δίπλα στην πάνω κύρια υπάρχουν κάποιοι αισθητήρες και το διπλό LED flash.

Σήμερα η κατασκευάστρια επέστρεψε με ένα βίντεο που αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια για τις κάμερες του top μοντέλου που είναι το ZTE Axon 30 Pro 5G ή το Ultra. Το Trinity Three σύστημα προσφέρει “Neovision photography” με τρεις 64MP φακούς και έναν 8MP περισκοπικό τηλεφακό (5x optical zoom), που έχουν f/1.6 με f/3.4 διάφραγμα και 13-123mm focal length.

Το βίντεο αποκαλύπτει επίσης το Steadicam-level stabilization που βοηθά στη λήψη εξαιρετικά σταθερών βίντεο χωρίς κουνήματα, και γενικά λύνει τα προβλήματα που δημιουργεί ένα τρεμάμενο χέρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.