Το iPhone 13 ήταν το καλύτερο πωλήσεις smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με σχετικό report της IDC κατά τη διάρκεια του τριμήνου που τελείωσε τον Μάρτιο του 2022. Και αυτό, παρά το γεγονός των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι προμηθευτές της Apple.

Η IDC επέλεξε να μην δημοσιεύσει το συνολικό αριθμό των συσκευών που πουλήθηκαν. Το iPhone 13 Pro Max βρέθηκε στη δεύτερη θέση, κάτι που αποδεικνύει ότι ο κόσμος θέλει να πληρώσει κάτι παραπάνω για τη μετάβαση σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Το μικρότερο iPhone 13 Pro των 6.1 ιντσών βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Το top5 ολοκληρώνεται με τη Samsung, αν και δεν το έκανε με flagship συσκευές τύπου Galaxy S22. Αντίθετα, το έκανε με entry level συσκευές, όπως το Galaxy A12 και το Galaxy A32.  Η Samsung είναι αναμφισβήτητα ο κυρίαρχος της low end αγοράς και θα διατηρήσει τη θέση της τα επόμενα χρόνια. Τα Galaxy A12 και Galaxy A32 έχουν αντικατασταθεί από τα Galaxy A13 και Galaxy A33, τα οποία συνεχίζουν να συνεισφέρουν στη προσπάθεια της εταιρείας προσφοράς 5G συσκευών σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

Intertelecom : Πως να μην χάσεις το σταθερό σου μπροστά στα απεριόριστα των παρόχων κινητής

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.