1-30

Η σημερινή μας βόλτα στα κινέζικα καταστήματα, μας έφερε μπροστά σε αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Μια από αυτές είναι το Summer Sales του TomTop, που τρέχει αποκλειστικά για όσους ψωνίζουν με PayPal. Οι προσφορές είναι πολύ δυνατές, ενώ με Paypal έχετε περαιτέρω $5 για αγορές άνω των $50, ενώ για αγορές πάνω από $100 και πάνω, προσφέρεται έξτρα $10 έκπτωση. Η προσφορά λήγει στις 30 Ιουλίου.

tom-2

Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70% σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα το DOOGEE X5S που από τα €171, πέφτει στα €51.5. Επίσης βλέπουμε το Ulefone  Power να πέφτει από τα €189, στα €138, που είναι εξαιρετική τιμή, δεδομένων των χαρακτηριστικών του.

0--(6)

Οι προσφορές όμως δεν έχουν να κάνουν μόνο με smartphones, αλλά και με άλλα τεχνολογικά gadgets, όπως drones και action κάμερες, στα οποία οι εκπτώσεις είναι πραγματικά πολύ μεγάλες. Για παράδειγμα το XK Detect X380-C Drone, από τα €708, πέφτει στα €405 για λίγες ώρες ακόμα.

tom-1

Πάρα πολλές προσφορές έχουμε και στο τμήμα των Virtual Reality συσκευών, για όλα τα γούστα, στο οποίο βρήκαμε είτε συσκευές που έχουν ενσωματωμένη οθόνη, είτε συσκευές που δουλεύουν με την χρήση του κινητού σας. Οι τιμές είναι για κάθε τσέπη, αφού ξεκινάνε από 3-4 ευρώ και φτάνουν σε επίπεδα άνω των €500.

Οι προσφορές είναι πάρα πολλές για να χωρέσουν σε ένα άρθρο, οπότε καλό θα ήταν να κάνετε μια περιήγηση μόνοι σας, για να δείτε τι από όλα αυτά σας ενδιαφέρει.

Untitled-1

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ