Καλά νέα για τους πελάτες της Tomtop! Είναι η 13η επέτειος του καταστήματος και η TomTop θα ήθελε να εκφράσει ευγνωμοσύνη στους πελάτες της. Έτσι, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας, η Tomtop θα δώσει δωρεάν κινητά τηλέφωνα, drones και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα κατά τη διάρκεια αυτής της επετείου!

Η Tomtop αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια τεράστια μηνιαία εκδήλωση πωλήσεων από τις 26 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου, για να ευχαριστήσει τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους! Εκτός από την έκπτωση 10% σε ορισμένα προϊόντα, η Tomtop έχει επίσης ξεκινήσει το διαδραστικό παιχνίδι “Fire Cake”. Όταν παίζεται το παιχνίδι, αυτό θα στέλνει τυχαία στους παίκτες iPhone, Drones, TV Box ή άλλα προϊόντα υψηλής αξίας. Επιπλέον, αυτό που θα τρελάνει τους πελάτες της, είναι ότι η Xiaomi Inc, η DJI και άλλες γνωστές εταιρείες θα ξεκινήσουν προωθητικές εκπτώσεις, που μπορεί να φτάνουν έως και 50% ή περισσότερο!

Για τους νέους πελάτες της, η επέτειος είναι η καλύτερη στιγμή για εγγραφή! Εάν οι νέοι χρήστες εγγραφούν στην σελίδα και στο ενημερωτικό δελτίο τους, θα λάβουν 300 πόντους ταυτόχρονα, ενώ ταυτόχρονα θα επωφεληθούν από πολλαπλές εκπτώσεις. Κατά την επέτειο, εφ ‘όσον οι χρήστες συμμετάσχουν στο παιχνίδι σκοποβολής “I AM MVP”, τότε μπορούν να πάρουν μέχρι και 50 δολάρια.

Η Tomtop έχει δεσμευτεί να φέρει προϊόντα καλής ποιότητας από την Κίνα στους πελάτες της παγκοσμίως μέσω της ηλεκτρονικής επιχείρησης της. Η Tomtop έχει επίσης αφοσιωθεί στη δημιουργία της απόλυτης διασυνοριακής εμπειρίας αγορών για τους χρήστες όλου του πλανήτη. Έτσι, οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να μπορούν να μοιράζονται ποιοτικά προϊόντα και να απολαμβάνουν επίσης υψηλή ποιότητα ζωής! Με αυτό το στόχο στο μυαλό, από την ίδρυσή της το 2004, η Tomtop έχει κατασκευάσει περισσότερες από 80.000 τετραγωνικά μέτρα αποθήκες σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης δημιουργήσει μια 24ωρη έξυπνη ERP εξυπηρέτηση σε πραγματικό χρόνο. Η Tomtop εστιάζει στην ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη έξυπνου σπιτιού, υγιεινής ζωής, αξιοποίησης τέχνης και άλλα. Η Tomtop έχει μετατραπεί σε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας σε κρατικό επίπεδο και στην πρώτη διασυνοριακή επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας.

Βρείτε πληροφορίες και τα παιχνίδια για την επέτειο του TomTop από εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα υπάρξει θέμα από 1/7 που αλλάζουν μερικά πράγματα στην ευρωπαικη νομοθεσία, σχετικά με την έλλειψη πιστοποιησης CE, σχεδόν σε όλα τα προϊόντα που εισαγονται από κινα στην Ευρώπη? Υπόψιν πως οτιδήποτε χωρίς πιστοποίηση καταστρεφεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.