Η εξαιρετική εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation είναι εντελώς δωρεάν για 12 μήνες τόσο σε Android και σε iOS συσκευές και σε αυτό το σύντομο άρθρο περιγράφουμε τη διαδικασία. Αρχικά, πηγαίνουμε στη Γερμανική ιστοσελίδα του TomTom και με τη βοήθεια της μετάφρασης Chrome για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αν δεν γνωρίζουμε γερμανικά το βάζουμε στο καλάθι μας.

tomtom go

Εκεί που μας ζητάει vouchercode βάζουμε το κουπόνι back2school όπου ρίχνει το κόστος σε μηδέν ευρώ και συνεχίζουμε την αγορά του. Βάλαμε προπληρωμένη κάρτα Revolut και μας χρέωσε 1 ευρώ το οποίο στη συνέχεια μας επεστράφη. Στη διεύθυνση επιλέξαμε το Ελληνικό Προξενείο στη Νυρεμβέργη όπως το είδαμε στο Google και παρατίθεται από κάτω, μην επιλέξεις Ελληνική διεύθυνση.  Φρόντισε να υπάρχουν 1-2 ευρώ και μετέφερε τα άλλα χρήματα που πιθανόν να έχεις σε χρηματοκιβώτιο της Revolut μέχρι να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή. Το techmaniacs.gr δεν ευθύνεται για τυχόν χρεώσεις σε περίπτωση που δεν ακολουθήσεις τη διαδικασία σωστά. 

Ελληνικό Προξενείο στη Νυρεμβέργη
Προξενείο
Διεύθυνση: Hallplatz 23-25 90402 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ , ΒΑΥΑΡΙΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Τηλ.: +49 911 204655

Τέλος το μόνο που έμεινε είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ στο Google Play Store και να κάνεις επαναφορά των αγορών σου αφού συνδεθείς με το email και τον κωδικό που χρησιμοποίησες προηγουμένως κατά την αγορά της συνδρομής. Μόλις αναίξεις την εφαρμογή στο κινητό σου θα σου ζητάει trial συνδρομή. Επιλέγεις να δεις πρόσθετα πακέτα και εκεί θα δεις κάπου και την επιλογή για επαναφορά αγορών.  Τέλος φρόντισε να ακυρώσεις τη συνδρομή για να μην υπάρξει χρέωση μετά τους 12 μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για αυτή την ενημέρωση. Το πρόγραμμα είναι από τα καλύτερα. Αν μπορούσες να βοηθήσεις και με το πώς γίνεται η ακύρωση της συνδρομής θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ

  2. Μείνετε στο Google maps.Οι καλύτεροι και πιο ενημερωμένοι χάρτες με τήν απόλυτη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.
    Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για εκτός δρόμου οδήγηση μόνο garmin

  3. Δεν αξίζει τέτοια φασαρία νομιζω. Here we go που είναι δωρεάν χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια σε Android και δεν είχα θέμα ποτέ. Της Google που δουλεύει και offline (χωρίς ίντερνετ). Υπάρχει στο Google play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.