Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία, δύο πρόσωπα, δύο brands κινητής τηλεφωνίας, δύο οπτικές, αμέτρητα συναισθήματα

Δύο πρωτότυπες, τρυφερές, συγκινητικές και βασισμένες σε αληθινά σενάρια ζωής ταινίες μικρού μήκους παρουσιάζουν φέτος τα Χριστούγεννα η Huawei, και το νεανικό smartphone brand Honor. Μία ιστορία, δύο πλευρές της, τα ίδια συναισθήματα, σε μια συνεργασία που μας θυμίζει ότι πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι και οι πιο τρυφερές στιγμές αυτές που περνάς με τους αγαπημένους σου.

Ένας πατέρας που περνά τις γιορτές μόνος του, μια κόρη που ζει στο εξωτερικό μακριά του, η δύναμη της τεχνολογίας που τους φέρνει κοντά μέσα από μηνύματα και φωτογραφίες στην οθόνη και τελικά η δύναμη της αγάπης που τους φέρνει μαζί, μέσα από μία αναπάντεχη έκπληξη…

Γιατί τα σ’ αγαπώ δεν πρέπει να μένουν στιγμιότυπα μιας οθόνης.

Δύο αγαπημένα brands που κυριαρχούν στην αγορά των smartphones συνεργάζονται για να αφηγηθούν από κοινού μία ανθρώπινη και συγκινητικά αληθινή ιστορία. Μια ιστορία που μιλά για οικογένεια, για απόσταση, για μοναξιά, για την ανάγκη επικοινωνίας, για τη σημασία μιας αγκαλιάς.

Δείτε παρακάτω τις δύο χριστουγεννιάτικες ταινίες της Huawei και της Honor και μοιραστείτε τις με αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία βρίσκεστε μακριά γεωγραφικά, αλλά αισθάνεστε πως βρίσκονται πάντα μαζί σας, αφού δεν παύετε ποτέ να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας και τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας μέσα από τις οθόνες σας.

Ευχή για την επόμενη χρονιά; Together 2020!

Video 1 – HUAWEI

Huawei Together 2020

Το 2020 η HUAWEI είναι Μαζί σας, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την Τεχνολογίκη Πρόοδο που έχουμε υποσχεθεί και να διατηρήσουμε τα Νέα Τεχνολογικά Επιτεύγματα ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους. Η υποστήριξή σας, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε Περισσότερα #Huawei #Together2020

Publiée par Huawei Mobile sur Lundi 16 décembre 2019

Video 2 – HONOR

#LoveDrain

Γιατί τα σ’αγαπώ δεν πρέπει να μένουν στιγμιότυπα οθόνης. Καλά Χριστούγεννα! #LoveDrain

Publiée par Honor sur Dimanche 15 décembre 2019

Huawei Together 2020: Η HUAWEI είναι πάντα κοντά σας! . Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την Τεχνολογική Πρόοδο που έχουμε υποσχεθεί και να διατηρήσουμε τα Νέα Τεχνολογικά Επιτεύγματα ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους. Η υποστήριξή σας, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε Περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.