Νέα renders κάνουν την εμφάνισή τους από ένα τηλέφωνο της ZTE που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, που δείχνουν το sliding design του συγκεκριμένου smartphone. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το Notebook Italia, η οθόνη του τηλεφώνου γλιστρά πλάγια για να αποκαλυφθούν τόσο οι μπροστινές όσο και οι πίσω κάμερες.

Οι sliding μηχανισμοί άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πέρυσι ευρέως, σε μια προσπάθεια οι κατασκευαστές να πετύχουν αύξηση του screen to body ratio. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο design. Το Notebook Italia, ισχυρίζεται ότι το smartphone που δείχνουν οι φωτογραφίες θα διαθέτεις τρεις κάμερες, μια των 48MP που θα είναι η κύρια, μαζί με μια δευτερεύουσα των 19MP και μια ακόμη με 5x optical zoom.

Θα πρόκειται για ένα 5G smartphone, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει το ZTE Axon S, πότε θα γίνει διαθέσιμο και σε ποιες χώρες. Δεν γνωρίζουμε καν αν η συσκευή υπάρχει όντως. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση, σαν εκείνη που είχαμε δει μόλις εχθές (δες τον σύνδεσμο παρακάτω).

Το ZTE Axon V concept λέει αντίο στην εγκοπή με έναν διαφορετικό τρόπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.