Αν έχεις ένα Xiaomi Redmi Note 5 Pro τότε η αναμονή για το MIUI 9.5 έχει σχεδόν τελειώσει. Το τμήμα της εταιρίας στην Ινδία ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter πως η αναβάθμιση του Redmi Note 5 Pro σε MIUI 9.5 ξεκινάει στις 29 Ιουνίου, που είναι την ερχόμενη Παρασκευή.

Το MIUI 9.5 είναι βασισμένο στο Android 8.0 Oreo, που είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το Android 7.1.2 Nougat που τρέχει τώρα.

https://twitter.com/MIUI_India/status/1011220638881722368

Η αναβάθμιση θα έρθει σε κύματα, οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Από την άλλη τα images της ROM θα ανέβουν στους servers της εταιρίας και θα μπορείτε να τα κατεβάσετε για χειροκίνητη αναβάθμιση μέσω του updater.

To build της Global ROM είναι το 9.5.6.0.OEIMIFA. Η αναβάθμιση ήταν για καιρό σε beta κατάσταση και πλέον τα bugs που είχαν εμφανιστεί, έχουν πλέον λυθεί, ώστε να είναι έτοιμη για stable release.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.