Το Redmi Note 13 Pro Plus κάνει το ντεμπούτο του αύριο και σήμερα δείχνει ορισμένες φωτογραφίες της συσκευής, όπως την εντυπωσιακή Prorcelain White έκδοση και τη Midnight Black.

Το νέο smartphone θα έχει μια 200MP κάμερα με OIS και μεγάλο διάφραγμα, με την εταιρεία να ανακοινώνει ήδη στο Weibo ότι θα παρέχει καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες από ποτέ. Παράλληλα θα έλθει με IP68 πιστοποίηση, ενώ θα λύσει και ένα από τα σημαντικότερα θέματα με τη βροχή.

Η σειρά θα ανακοινωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου. Όπως επιβεβαίωσε τέλος ο ίδιος ο Product Manager της Redmi, το Redmi Note 13 Pro Plus θα μπορεί να χειριστεί την βύθιση σε νερό ως και 1.5 μέτρων βάθους για 30 λεπτά και να βγει αλώβητο. Βέβαια, η καταστροφή από το νερό δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση της συσκευής και πάλι, οπότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Το τηλέφωνο επίσης θα υποστηρίζει το Rain Water Touch feature που έχουμε δει στο OnePlus Ace 2 Pro κάνοντας πιο εύκολη τη χρήση του στη βροχή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.