Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Redmi 8A, η Xiaomi προχωρά ολοταχώς και στην ανακοίνωση του Xiaomi Redmi 8. Προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά σε glasss body με το νέο Aura Mirror design της Xiaomi, μια δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος και περισσότερες επιλογές RAM και αποθηκευτικού χώρου.

Διαθέτει οθόνη 6.22 ιντσών HD+ IPS LCD με μια εγκοπή για την 8MP F/2.0 selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος έχουμε ένα νέο σύστημα κάμερας, με μια κύρια των 12MP F/1.8 Sony IMX 363 sensor και μια δευτερεύουσα των 2MP depth sensor. Υπάρχει AI scene detection με 33 προφίλ, ενώ μια άλλη ενδιαφέρουσαν προσθήκη, είναι ο σαρωτής αποτυπωμάτων που βρίοσκεται κάτω ακριβώς από την κάμερα.

Ο Snapdragon 439 βρίσκεται στο εσωτερικό του με ως 64GB χώρο. Υπάρχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18w, αλλά μόνο έναν φορτιστή των 10w θα συναντήσεις στο κουτί του. Καταφθάνει σε εκδόσεις Sapphire Blue, Onyx Black και Ruby Red, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 112 δολάρια περίπου για το μοντέλο των 3/32GB, ενώ η έκδοση με τα 4/64GB αγγίζει τα 181 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.