Η Xiaomi πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο flagship smartphone της, το Xiaomi Mi Note 10. Πρόκειται για μία εξαιρετική σε χαρακτηριστικά συσκευή η οποία κατέκτησε την κορυφαία θέση στο DxOMark.

Τώρα, το Xiaomi Mi Note 10 πέρασε από τα χέρια του JerryRigEverything, ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές του smartphone. Σύμφωνα με το scratch test, το σώμα και η οθόνη του smartphone είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά.

Συγκεκριμένα, το σώμα και η οθόνη άντεξαν μέχρι το επίπεδο 6 στην κλίμακα Mohs. Κάτι που είναι αναμενόμενο χάρη στην προστασία Corning Glass που έχουν. Οι κάμερες και το module των καμερών είναι εξίσου ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση.

Στο heat test, η οθόνη του Xiaomi Mi Note 10 δεν επηρεάστηκε πρακτικά καθόλου από τη φωτιά του αναπτήρα. Ενώ, το smartphone αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν έπαθε κάποια μόνιμη ζημιά κατά το bend test.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Xiaomi Mi Note 10 να βασανίζεται, και τις επιδόσεις του, στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.