Μόλις εχθές έγινε γνωστό, ότι η Xiaomi θα διαθέσει και ένα φθηνότερο Xiaomi Mi 8 SE στις 31 Μαΐου, μαζί με το κανονικό MI 8 που περιμένουμε. Αλλά σήμερα, μια μέρα μόλις πριν από την επίσημη παρουσίαση, ένα προωθητικό render της της συγκεκριμένης συσκευής έκανε την εμφάνισή του, αποκαλύπτοντας στοιχεία του design του smartphone.

Είναι γεγονός, ότι ο τύπος του Mi 8 SE πλησιάζει αρκετά το Xiaomi Mi Mix 2S. Στη πράξη, η ομοιότητα είναι τόσο μεγάλη, που οι μόνες διαφορές είναι η εγκοπή. Να σημειωθεί εδώ, ότι στο κανονικό Mi 8 η μεγαλύτερη εγκοπή θα στεγάσει το σύστημα 3D face recognision. Κοιτώντας ωστόσο τις φωτογραφίες του Mi 8 SE, διαφαίνεται ότι από τον μειωμένο αριθμό αισθητήρων ότι το ίδιο hardware δεν θα συμπεριληφθεί σε αυτήν την εγκοπή, δεν θα έχουμε δηλαδή την ευκαιρία να γνωρίσουμε την αναγνώριση προσώπου.

Σε κάθε περίπτωση, στο μπροστινό μέρος θα δούμε μια selfie κάμερα των 20MP με LED flash. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει σαρωτής αποτυπωμάτων και κάμερα σε κάθετη διάταξη. Στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί Snapdragon 710 μαζί με 4 ή 6GB RAM. Μάλλον θα διαθέτει 64GB χώρο,  Android 8.1 Oreo με MIUI 10. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να γνωρίσουμε μαζί τις νέες συσκευές αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.