Το τελευταίο τηλέφωνο που έπιασε στα χέρια του ο γνωστός βασανιστής smartphones του YouTube, JerryRigEverything, είναι το Xiaomi Mi 11 και φαίνεται να τα πήγε πολύ καλά. Το πρώτο θετικό είναι ότι επιβίωσε και το δεύτερο ότι στις δοκιμές έδειξε τη δύναμη του.

Η οθόνη όπως ήταν αναμενόμενο άντεξε μέχρι το επίπεδο 6 και στο 7 παρουσίασε πιο έντονα σημάδια, ας είναι καλά το Gorilla GLass Victus. Οι γρατζουνιές στο πλαίσιο απέδειξαν ότι όντως το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Η πλάτη έδειξε την ίδια σχεδόν αντοχή με την οθόνη παρόλο που έχει Gorilla Glass 5 και όχι Victus.

Στο τεστ της φωτιάς ο Zack χρειάστηκε περίπου 20 δευτερόλεπτα πριν η οθόνη ζεσταθεί αρκετά και εμφανίσει το γνωστό λευκό σημάδι. Το βίντεο έκλεισε κλασικά με το bend τεστ με το Xiaomi Mi 11 να δείχνει τη δύναμη του και παρά τα τριξήματα να αντέχει αρκετά ώστε να μην σπάσει ή να λυγίσει μόνιμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.