Εμφανίστηκαν τα πρώτα στοιχεία για την πιθανή κυκλοφορία του ηλεκτρονικού σκούτερ Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, που κατασκευάζεται από τη Segway-Ninebot, στις ευρωπαϊκές αγορές. Το Electric Scooter 4 Pro έχει λάβει πιστοποίηση European Declaration of Conformity. Η κινέζικη εταιρεία δημοσίευσε το έγγραφο σε έξι γλώσσες, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, πολωνικά, και γαλλικά.

Το έγγραφο διευκρινίζει ότι το Electric Scooter 4 Pro παράγεται από την Ninebot Tech, η οποία γνωρίζουμε ότι εξαγοράστηκε από τη Segway. Το έγγραφο υποδεικνύει επίσης ότι υπάρχουν τρεις παραλλαγές του Electric Scooter 4 Pro. Αν και οι διαφορές δεν είναι σαφείς αυτή τη στιγμή, τα μοντέλα είναι τα DDHBC20NEB, DDHBC21NEB, και DDHBC23NEB. Αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες για την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας, θεωρούμε ότι πλησιάζει.

Η ομάδα Segway-Ninebot βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του Xiaomi Electric Scooter 3 Lite και περιμένουμε να αναλάβει τη νέα σειρά Electric Scooter 5 Pro που αναμένεται να έχει σημαντικές βελτιώσεις. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη. Οι λεπτομέρειες τιμολόγησης και παγκόσμιας διαθεσιμότητας δεν είναι επίσης γνωστές ακόμη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.