Από ότι φαίνεται το X (πρώην Twitter) γίνεται πολύ πιο πικάντικο, τουλάχιστον για τις κοινότητες. Οι διαχειριστές των κοινοτήτων του X θα μπορούν να βάζουν σήμανση στα κανάλια τους πως περιέχουν περιεχόμενο για ενηλίκους. Αυτό το είχαμε ακούσει και παλαιότερα πως θα συμβεί και τώρα ήρθε η ώρα. Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε από της αναρτήσεις με ερωτικό περιεχόμενο στην κεντρική μας.

Τα νέα αποκάλυψε ο μηχανικός του X, Dong Wook Chung, σε μια ανάρτησή του. Ο Chung υπαινίχθηκε ότι “σύντομα” η ροή X μπορεί να είναι πολύ πιο φιλτραρισμένη, με το περιεχόμενο NSFW να αποκρύπτεται αυτόματα στις Κοινότητες. Η παγίδα? Οι διαχειριστές μπορούν να αποφασίσουν εάν η κοινότητά τους θα λάβει την ετικέτα “Ενηλίκων” ή όχι.

Το Bloomberg ανέφερε ότι οι ερευνητές είχαν ήδη αποκαλύψει υποδείξεις για το X που επέτρεπε ρυθμίσεις περιεχομένου “ευαίσθητο για ενήλικες” πριν από λίγο καιρό. Θυμηθείτε ότι το X επέτρεπε ιστορικά λίγο πιο επικίνδυνο περιεχόμενο από άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Οι φωτογραφίες προφίλ και τα banner της κοινότητας, όμως… εκεί τραβάει τη γραμμή.

περιεχόμενο για ενηλίκους

Οι κοινότητες ξεκίνησαν από τότε που το κοινωνικό δίκτυο ήταν ακόμα με την ονομασία Twitter και πριν αγοραστεί από τον Musk. Όμως όπως επισημαίνει το Engadget , ας μην ξεχνάμε ότι για ένα καυτό λεπτό το 2022, η εταιρεία φέρεται να φλέρταρε με την ιδέα να λανσάρει έναν αντίπαλο του OnlyFans. Μιλάμε για αλλαγή κατεύθυνσης! Αυτά τα σχέδια φέρεται να ακυρώθηκαν λόγω του διαφαινόμενου κινδύνου να επιδεινώσουν απείρως τα υπάρχοντα προβλήματα του X με το παράνομο υλικό εκμετάλλευσης παιδιών.

Απίστευτο: Το πρώτο βίντεο μέσα από την ατμόσφαιρα του Ήλιου και μάλιστα από Έλληνες! [Βίντεο]

Ο Chung σε δεύτερη ανάρτηση δήλωσε πως “αυτή η ρύθμιση έχει να κάνει με τις Κοινότητες ασφαλέστερες για όλους, φιλτράροντας αυτόματα το περιεχόμενο NSFW” και το X θα απαιτεί επιβεβαίωση της ηλικίας του χρήστη για την είσοδο σε αυτές τις κοινότητες. Το X φαίνεται να κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά, που ίσως φέρει την καταστροφή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.