Η Google, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, βρίσκεται στη CES 2023 και μοιράστηκε με το κοινό μερικά νέα. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία αναφέρθηκε στο Wear OS 3 και πώς αυτό επηρέασε την αγορά των smartwatches.

Με τη συνδρομή της Samsung, η Google λάνσαρε το Wear OS 3 τον Μάιο του 2021. Οι πρώτες συσκευές που έτρεχαν τη νέα έκδοση του λειτουργικού ήταν τα Galaxy Watch 4, που έκαναν ντεμπούτο τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Μετά ακολούθησαν το Montblanc Summit 3 τον Ιούνιο του 2022 και τα Samsung Galaxy Watch 5 δύο μήνες μετά. Τα νεότερα smartwatches με το νέο λειτουργικό είναι το Pixel Watch και το Fossil Gen 6 Wellness Edition.

Η Google αναφέρει ότι το Wear OS 3 επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πολλά νέα πράγματα, πιο ομαλά, απευθείας από το έξυπνο ρολόι τους, και αυτό βοήθησε στην προσέλκυση περισσότερων ενεργών χρηστών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.