Η vivo αναμένεται να λανσάρει το X Flip κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 και το clamshell foldable smartphone πρωταγωνιστεί ήδη σε αρκετά leaks. Αν και έχουμε δει σχηματική απεικόνιση του αναδιπλούμενου τηλέφωνου, αυτή τη φορά διέρρευσε φωτογραφία του στον πραγματικό κόσμο.

Ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας ηθοποιού η οποία κρατάει στα χέρια της το X Flip και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να δούμε πόσο ψηλά ετοιμάζεται να θέσει τον πήχη η κινέζικη εταιρεία.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το vivo X Flip έχει κυκλικό module καμερών και ακριβώς από κάτω μία μεγάλη ορθογώνια οθόνη που θα μπορούσε να επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό του clamshell foldable smartphone χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να το ξεδιπλώσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.