Η Vivo προέβη σήμερα στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Vivo Apex 2019. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει, ωστόσο η Vivo θα φέρει ορισμένα στοιχεία του στη σειρά προϊόντων της στην MWC στην οποία το techmaniacs.gr θα βρεθεί. Όπως και το Apex της προηγούμενης χρονιάς, το 2019 μοντέλο δίνει προτεραιότητα στο screen to body ratio και στα λεπτά bezels. Είναι ιδιαίτερα μινιμαλιστικό, χωρίς φυσικά πλήκτρα και διαθέτει ένα Super Unibody” curved glass design. Δεν υπάρχει headphone jack αλλά ούτε και USB C port.

Η φόρτιση γίνεται μέσω ενός magnetic connector συνδεδεμένος στο πίσω μέρος του smartphone ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεταφορά δεδομένων. Η Vivo δεν έχει προσφέρει ένα smartphone με ασύρματη φόρτιση και αυτό δεν αλλάζει με το Apex 2019.

Το Apex 2019 είναι το πρώτο 5G Vivo smartphone και χρησιμοποιεί το X50 5G modem της Qualcomm. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε Qualcomm Snapdragon 855, 256GB storage και φυσικά 12GB RAM. Υπάρχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά η Vivo δεν παρείχε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για αυτές ενώ αξιοπερίεργη είναι η απουσία selfie κάμερας.

Επιπλέον, διαθέτει έναν εκτεταμένο in-display fingerprint sensor, που σου επιτρέπει να πιέσεις σε μια μεγαλύτερη περιοχή της οθόνης για να ξεκλειδώσεις το smartphone, ενώ ισχυρίζεται ότι καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Μια τεχνολογία που ξεχωρίζει ακόμη είναι ότι η οθόνη του λειτουργεί σαν ηχείο. Σε κάθε περίπτωση το όλο concept μοιάζει πολύ ενδιαφέρον και μας δίνει μια γρήγορη ματιά στα smartphones του μέλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.