Το vivo Nex 3 ανακοινώθηκε πλέον επίσημα. Έρχεται με 5G, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος μέρος, με την κύρια να είναι των 64MP, με τον νέο Samsung ISOCELL bright GW1. Υπάρχει ακόμη 13MP wide angle κάμερα και μια telephoto των 13MP. Το Vivo Nex 3 είναι μια εντυπωσιακή συσκευή αλλά η οθόνη είναι από μόνη της ένα στολίδι ομορφιάς. Η εταιρεία την αποκαλεί Waterfall FullView Display.

Ο λόγος για μια οθόνη με διαγώνιο 6.89 ιντσών με εντυπωσιακό screen to body ratio που αγγίζει το 99.6%. Η συσκευή λέει αντίο στα φυσικά πλήκτρα, καθώς περιλαμβάνει Touch Sense που προσομοιώνει την πραγματική αφή των πλήκτρων σύμφωνα με τη Vivo. Υπάρχει ακόμη ένα feature που είναι γνωστό ως X Asis Haptic που θα παρέχει πιο άνετη δόνηση κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Ο μηχανισμός της selfie κάμερα είναι όμοιος με εκείνον στο vivo x27 Pro και περιλαμβάνει έναν 16MP αισθητήρα. Υπάρχει ένα feature που αποκαλείται Portrait Master Hyper HDR που αυξάνει την ακρίβεια του dynamic range μεταξύ του προσώπου του χρήστη και του φωτεινότερου σημείου του background. Η οπίσθια κάμερα θα έχει δυνατότητες wide angle, telescopic και macro.

Στο εσωτερικό το τηλέφωνο είναι εξίσου εντυπωσιακό. Περιλαμβάνει 8GB – 12GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 256GB. Το chipset είναι ο Snapdragon 855 Plus, περιλαμβάνει 4.500 mAh μπαταρία με 44w fast charging. Η φθηνότερη έκδοση είναι των 707 δολαρίων με 8GB RAM, 128GB storage και 4G δυνατότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.