Τα οικονομικά του Twitter δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Παρόλο που οι ενεργοί χρήστες έχουν αυξηθεί, τα έσοδα της εταιρείας παρουσίασαν μεγάλη πτώση γιατί οι διαφημιστές δεν επενδύουν πλέον στην πλατφόρμα, για διάφορους λόγους όπως οι διαμαρτυρίες των χρηστών και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διακρίσεις, και τα λοιπά.

Προσπαθώντας να βρει κάποιο πιο “σταθερό” μέσο εσόδων, το Twitter εξετάζει ακόμα και την προσφορά συνδρομής. Πρόκειται για ένα project που έχει αναλάβει μία ειδική ομάδα με το κωδικό όνομα “Gryphon” η οποία εργάζεται σε μία πλατφόρμα με το ίδιο όνομα.

Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, όπως η τιμή ή το τι θα προσφέρει μία τέτοια συνδρομή, γιατί το Twitter μόλις ξεκίνησε να αναζητά νέους τρόπους εξασφάλισης εσόδων και ο σχεδιασμός του συνδρομητικού προγράμματος βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Όμως, πολλοί θεωρούν ότι η συνδρομή του Twitter θα μπορούσε να προσφέρει πρόσβαση σε πιο αναλυτικά στατιστικά, εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης, ακόμα και στο πολυπόθητο κουμπί επεξεργασίας των tweets.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.