Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει, έτσι δε λένε; Το ίδιο ισχύει και για τα apps, αν θες να βρεις στοιχεία απλά σκαλίσεις τον κώδικα κάνοντας κάτι που λέγεται reverse engineering. H Jane Manchun Wong είναι ειδικός σε αυτό και έχει αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά εφαρμογών, όπως το τελευταίο εύρημα της που αφορά το Twitter.

Το Twitter δοκιμάζει να προσθέσει reactions ίδια με αυτά του Facebook. Η Jane Manchun Wong ανακάλυψε ότι όταν πατάς το κουμπί του retweet εμφανίζονται τέσσερις επιλογές. Οι δύο είναι οι γνωστές που έχουν να κάνουν με το απλό retweet και το retweet με σχόλιο.

Οι άλλες δύο είναι εντελώς καινούργιες. Η τέταρτη επιτρέπει στον χρήστη να κάνει “React” με “Fleet”, που είναι τα αντίστοιχα Stories του Instagram, Facebook, και YouTube. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί η τρίτη επιλογή που έχει την ίδια ακριβώς χρήση με τα reactions του Facebook. Ωστόσο, το Twitter δεν έχει βάλει καρδούλες, χαμόγελα, και τα λοιπά. Η πλατφόρμα διάλεξε να προσθέσει πιο εναλλακτικές επιλογές όπως το 100% 💯, το απαγορευτικό 🚫, τα γέλια 😂, η έκπληξη 😮, και η προσευχή 🙏.

Το χαρακτηριστικό είναι σε φάση εσωτερικών δοκιμών, άρα θα αργήσει να γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Εγώ θα έχω τον νου μου, και μόλις μάθω νεότερα θα ενημερώσω τους αναγνώστες μας άμεσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.