Το Truecaller παρουσίασε τη νέα λειτουργία Live Caller ID για τους χρήστες iPhone που βελτιώνει τη διαδικασία εύρεσης των στοιχείων του καλούντος. Με την ενσωμάτωση του εικονικού βοηθού της Apple, η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία, καθώς υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Οι χρήστες iPhone έχουν τώρα την ευκολία να ενεργοποιούν το Truecaller για να αναζητούν λεπτομέρειες άγνωστων καλούντων μέσω φωνητικών εντολών. Λέγοντας απλώς “Hey Siri, Search Truecaller” κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης, η εφαρμογή ανακτά γρήγορα τον αριθμό και παρουσιάζει τις σχετικές πληροφορίες στην κορυφή της οθόνης κλήσης. Ωστόσο, αυτή η νέα λειτουργία είναι αποκλειστικά για τους premium συνδρομητές του Truecaller και είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές που τρέχουν iOS 16 ή νεότερη έκδοση.

Η τελευταία ενημέρωση του Truecaller για iPhone χρησιμοποιεί τις Siri Shortcuts και τις App Intents για την απρόσκοπτη δημιουργία αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αυτή η ενημέρωση έχει ως στόχο να προσφέρει στους χρήστες iPhone ένα νέο επίπεδο ευκολίας, εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητη αναζήτηση αριθμών ή την αντιγραφή-επικόλληση. Η εταιρεία τόνισε ότι η λειτουργία Live Caller ID with Siri κάνει αναζήτηση στη βάση δεδομένων της, με αποτέλεσμα να προσφέρει την ίδια ποιότητα πληροφοριών με το Truecaller στο Android.

Για να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Live Caller ID στο Truecaller για iPhone, οι χρήστες πρέπει πρώτα να αποκτήσουν πρόσβαση στην καρτέλα Premium εντός της εφαρμογής και να επιλέξουν το “Add to Siri”. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την προσθήκη της συντόμευσης στη συσκευή με ένα μόνο πάτημα. Κατά την πρώτη χρήση της λειτουργίας, ο χρήστης θα κληθεί να παραχωρήσει πρόσβαση στο Truecaller και συνιστάται να επιλέξει την επιλογή “Always allow” για να μην χρειάζονται να δίνει συνεχώς αυτήν την άδεια. Μόλις ρυθμιστεί η συντόμευση της Siri, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία λέγοντας απλώς την εντολή “Hey Siri, search Truecaller”.

Εκτός από τη λειτουργία Live Caller ID, η τελευταία ενημέρωση του Truecaller παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν και να προσθέτουν σχόλια σε αριθμούς που έχουν χαρακτηριστεί ως spam. Οι χρήστες μπορούν πλέον να βλέπουν σχόλια από άλλους σχετικά με έναν spammer και να αναφέρουν τη δική τους εμπειρία σε κλήσεις με άγνωστους αριθμούς.

Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει μια ανανεωμένη λειτουργία φιλτραρίσματος SMS που κατηγοριοποιεί αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα σε διάφορες ομάδες, όπως Οικονομικά, Παραγγελίες, Υπενθυμίσεις, Κουπόνια, Προσφορές, και Ανεπιθύμητα. Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη για συσκευές με iOS 16 ή νεότερο, στην Ινδία, στη Νότια Αφρική και στη Νιγηρία. Η Truecaller έχει δηλώσει ότι αυτές οι λειτουργίες θα επεκταθούν σύντομα και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.