Η 11η Νοεμβρίου είναι γιορτή για την Κίνα και συνήθως γιορτάζεται με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα. Το TomTop ξεκινάει τις προσφορές από νωρίς για φέτος και μαζί με αυτές έχουμε και ενδιαφέρουσες προωθητικές ενέργειες, μέσα από παιχνίδια και διαγωνισμούς, τις οποίες θα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου. Όμως εκτός από τους διαγωνισμούς έχουμε και πολύ δυνατές προσφορές σε συσκευές και και gadgets.

DJI Mavic Air 

Το DJI Mavic Air είναι ένα ιδιαίτερα ικανό drone από την εταιρία γίγαντα του χώρου, που έρχεται με 12MP κάμερα και δυνατότητα λήψης βίντεο 4K. Το Drone έχει όλες τις γνωστές λειτουργίες που θα βρούμε και στα DJI Mavic, όπως λήψη πανοραμικής φωτογραφίας 32MP, active tracking και λειτουργία follow. Η κάμερα βρίσκεται πάνω σε gimbal 3 αξόνων και διαθέτει HDR. Επίσης έχουμε λειτουργίες TapFly, περιμετρική λήψη, κτλ. Φυσικά έχουμε αισθητήρες περιμετρικά για να μην έχουμε προσκρούσεις σε περιβάλλοντα αντικείμενα. Η μέγιστη απόσταση πτήσεις είναι στα 4 χλμ. και η αυτονομία φτάνει τα 21 λεπτά.

Βρείτε εδώ το DJI Mavic Air

DJI Phantom 3 SE

Το πολύ δυνατό DJI Phantom 3 SE το βρίσκουμε σε τιμή χώμα, αφού μπορείτε να το κάνετε δικό σας στα €461. Το drone έχει εμβέλεια μέχρι 4χλμ. και η αυτονομία του φτάνει τα 25 λεπτά. Η κάμερά του είναι στα 12MP και μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K. Διαθέτει Gimbal 3 αξόνων. Φυσικά η εικόνα από το drone μεταδίδεται στο κινητό. Το εν λόγω drone απευθύνεται σε αυτούς που τώρα μπαίνουν στον κόσμο τους.

Βρείτε εδώ το DJI Phantom 3 SE

Xiaomi M365 Electric Scooter

Πολύ καλή τιμή έχουμε και στο Xiaomi M365 Electric Scooter που έρχεται στα €383. Το scooter διπλώνει στα 2 ώστε να μεταφέρεται εύκολα. Έχει πιστοποίηση IP54, για να μην ανησυχείτε αν θα βραχεί. Φτάνει ταχύτητες μέχρι τα 25km/h και μπορεί να διανύσει μέχρι και 30χλμ με μία μόνο φόρτιση, η οποία κρατάει 5 ώρες. Μπορεί να σηκώσει άτομα μέχρι 100 κιλά και έχει όλα τα συστήματα ασφαλείας για τέτοια οχήματα.

Βρείτε εδώ το Xiaomi M365 Electric Scooter

SJCAM SJ8 Pro

Η SJCAM SJ8 Pro είναι μια πολύ ικανή action camera που έρχεται στα €148. Έρχεται με αισθητήρα 12MP και δύνατότητα λήψης βίντεο 4K στα 60fps. Διαθέτει οθόνη 2.33 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, η οποία είναι και αφής. Μαζί με την κάμερα θα βρούμε και housing που θα σας επιτρέψει να βύθιση σε νερό μέχρι και 30 μέτρα. Φυσικά διαθέτει Wi-Fi για να την συνδέσετε με το κινητό ή το τάμπλετ σας και φορτίζεται από USB Type-C, ώστε να έχουμε γρήγορη φόρτιση και γρήγορη μεταφορά των αρχείων. Η μπαταρία της είναι στις 1200mAh, που είναι αρκετή για λήψεις πάνω από 100 λεπτά. Συνδέοντας την κάμερα στο κινητό μας μπορούμε να την ελέγξουμε από απόσταση, ενώ μπορούμε να κάνουμε και streaming όλα όσα βλέπει η κάμερα. Από θέμα ποιότητας είναι εξαιρετική και συγκρίσιμη με GoPro.

Βρείτε εδώ την SJCAM SJ8 Pro

Παιχνίδια, διαγωνισμοί και οδηγός ενεργειών.

TOMTOP Double 11 Activity: https://goo.gl/tFcCj5
Play Games to Win 4G Smart Watch: https://goo.gl/ULPbG6
Shopping Guide: https://goo.gl/AU1Uiq

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.