Σύμφωνα με μία αναφορά του Cloudflare, το TikTok, το οποίο κατατάχθηκε στην 7η ή 8η θέση πέρυσι στη λίστα με τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις, ανέβηκε ταχύτατα και το 2021 κατάφερε να αρπάξει το στέμμα από το Google.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Cloudflare είναι μια αμερικανική εταιρεία υποδομής ιστού και ασφάλειας ιστοτόπων που παρέχει υπηρεσίες δικτύου παράδοσης περιεχομένου και υπηρεσίες περιορισμού DDoS. Η εταιρεία παρακολουθεί δεδομένα χρησιμοποιώντας το εργαλείο «Cloudflare Radar», το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Cloudflare δήλωσε ότι η πρώτη φορά που το TikTok κατέκτησε την πρώτη θέση ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2021, αλλά ήταν μόνο για μία ημέρα. Από τότε, διεκδίκησε την πρωτιά μερικές ακόμη ημέρες, τον Μάρτιο και τον Μάιο.

Μετά τις 10 Αυγούστου, το TikTok ήταν στην κορυφή των chart για τις περισσότερες ημέρες. Το Google όντως επανήλθε και πήρε την πρώτη θέση για λίγες μέρες, αλλά το social media κυριάρχησε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο διεκδικώντας το στέμμα του νικητή για το 2021.

Top 10 – Τα πιο δημοφιλή domains για τα τέλη του 2021

  1. TikTok.com
  2. Google.com
  3. Facebook.com
  4. Microsoft.com
  5. Apple.com
  6. Amazon.com
  7. Netflix.com
  8. YouTube.com
  9. Twitter.com
  10. WhatsApp.com

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το TikTok κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές social media, κατεβάζοντας το Facebook από τον θρόνο του, ήταν το τρίτο πιο δημοφιλες domain του 2021 συνολικά, και το δεύτερο πιο δημοφιλές social media domain, αφήνοντας πίσω του το Twitter, το Instagram, και το YouTube.

Όλα αυτά το TikTok τα κατάφερε εν μέσω πανδημίας. Τη στιγμή που άλλες πλατφόρμες παλεύουν να κρατηθούν ψηλά, αυτό καταγράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Μην ξεχνάμε ότι η εφαρμογή του ήταν αυτή με τις περισσότερες λήψεις το 2021.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.