Η Samsung απέχει μόλις λίγες ημέρες από την παρουσίαση του πρώτου της αναδιπλούμενου smartphone αλλά η Royole έκλεψε την παράσταση πριν από μερικές ημέρες με την παρουσίαση της δικής της αναδιπλούμενη συσκευή. Ο λόγος για το FlexPai, μια 7.8 ιντσών hybrid συσκευή που μπορεί να διπλωθεί κατά 180 μοίρες και να μεταμορφωθεί από ένα tablet σε ένα τηλέφωνο.

Σε event που είχε διοργανωθεί για το σκοπό αυτό στο San Francisco, η Royole έφερε μια λειτουργική έκδοση του FlexPai, με την αναδίπλωση να λειτουργεί ακριβώς όπως υπόσχεται. Αν και απέχει αρκετά από την ποιότητα που σου προσφέρει μια σύγχρονη high-end συσκευή, ωστόσο αποτελεί την πρώτη αυτού του είδους. Και είναι πραγματικότητα και όχι απλά ένα concept video, ούτε βρίσκεται στη φάση του prototype.

Το FlexPai θα είναι διαθέσιμο για αγορά στη Κίνα, με την τιμή του βασικού μοντέλου να διαμορφώνεται στα 1.300 δολάρια. Για τα χρήματα αυτά οι υποψήφιοι αγοραστές του θα πάρουν την έκδοση με τα 128GB, αλλά αν δώσουν άλλα 150 δολάρια μπορούν να πάρουν μια έκδοση με το διπλάσιο χώρο και με άλλα 2GB RAM για 8GB συνολικά.

Όσον αφορά τα άλλα specs, η συσκευή αναμένεται να καταφθάσει με έναν οχταπύρηνο 2.8GHz Snapdragon επεξεργαστή, η ανάλυση θα διαμορφώνεται στα 1920 x 1440 όταν θα είναι πλήρως ανοιγμένο και θα έρχεται με μπαταρία 3.800 mAh. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η συσκευή είναι ένα προϊόν πρώτης γενιάς, υπό την έννοια ότι είναι αργό, οι εφαρμογές συνεχώς ανοίγουν τυχαία και ο προσανατολισμός αλλάζει τυχαία. Κάτι τέτοιο, δείχνει ότι το custom Water OS (μια έκδοση του Android 9), πιθανόν δεν είναι στην πιο ιδανική του κατάσταση προς το παρόν.

Η συσκευή αυτή περισσότερο θέλει να δείξει τη καινοτομία του hardware στο τομέα της κατασκευής μιας AMOLED οθόνης που δεν σπάει, με αρκετά μεγάλη μπαταρία, που να μπορεί ταυτόχρονα να επιτρέψει και την αναδίπλωση.  Η Royale αναφέρει ότι το FlexPai μπορεί να αναδιπλωθεί 200.000 φορές. Τι συμβαίνει μετά από αυτό, δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.