Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Google Pixel 7a, ωστόσο φαίνεται ότι θα είναι μάλλον το τελευταίο μοντέλο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, το androidauthority σε αποκλειστικό του άρθρο είχε σημειώνει ότι υπάρχουν σχέδια για το Pixel 8a και έχει την κωδική ονομασία akita. Αν θα παρουσιαστεί, εξαρτάται βέβαια από τις πωλήσεις του Pixel 7a.

Πλέον, ο Yogesh Brar εμφανίζεται βέβαιος ότι το Pixel 7a θα είναι το τελευταίο smartphone του είδους. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η σειρά Google Pixel A θα εκλείψει οριστικά και πως από εδώ και στο εξής, η Google θα συνεχίσει με τα απλά Pixel και Pro μοντέλα.

Βέβαια, η πηγή με την οποία είχε μιλήσει το androidauthority πριν από αρκετούς μήνες μιλούσε ότι η σειρά θα κυκλοφορεί ανά διετία. Μένει να φανεί τι θα απογίνει η οικονομική σειρά, την οποία έχουν λατρέψει πολλοί χρήστες.

google pixel

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.