Η Realme παρείχε μία αποκλειστική για τα μέσα ενημέρωσης λεπτομερή παρουσίαση της πρωτοποριακής τεχνολογίας της περισκοπικής κάμερας του επερχόμενου Realme 12 Pro και του 12 Pro+.

Το σύστημα κάμερας των δύο smartphones θα διαθέτει τον αισθητήρα Sony IMX890 με OIS και ισοδύναμο εστιακό μήκος 24mm, στην κύρια. Η περισκοπική κάμερα ενσωματώνει τον αισθητήρα OV64B και αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς του συστήματος κάμερας.

Η Realme τόνισε ότι η υλοποίηση της περισκοπικής κάμερας στα 12 Pro αντικατοπτρίζει την τεχνολογία του flagship GT5 Pro. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε 3x Portrait Mode με εστιακή απόσταση 71mm και τηλεφακό ικανό να πετύχει εντυπωσιακό ψηφιακό ζουμ 120x.

Εκτός από την περισκοπική κάμερα και τις κύριες κάμερες, τα Realme 12 Pro θα έχουν ultra wide που σε συνδυασμό με την περισκοπική θα προσφέρουν “ζουμ χωρίς απώλειες σε 0.6x, 1x, 2x, 3x και 6x, παρέχοντας μια φωτογραφική εμπειρία full-focal-length lossless zoom, συγκρίσιμη με αυτή μιας flagship συσκευής”.

Πέρα από το σύστημα κάμερας, η Realme αποκάλυψε τον σχεδιασμό της έκδοσης Submarine Blue, που πιθανότατα ανήκει στο μοντέλο Pro+, και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ειδικό στο σχεδιασμό πολυτελών ρολογιών Ollivier Saveo.

Η Realme κάνει tease ότι το λανσάρισμα θα γίνει αυτόν τον μήνα. Στον ινδικό ιστότοπό της εταιρείας υπάρχει το μήνυμα: “Θα σας δούμε στις XX Ιαν, 2024”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.