Skip to content

Το σύστημα φόρτισης του Lenovo Legion 2 είναι στα 110W

Κοινοποίηση:
Lenovo Legion Phone Duel launch

Η Lenovo κυκλοφόρησε το πρώτο της gaming smartphone τον Μάιο του 2020 και έβαλε σε αυτό δύο θύρες φόρτισης. Τώρα εμφανίστηκε στη 3C ένα τηλέφωνο που χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία και φαίνεται να είναι το Legion 2.

Η καταχώρηση αποκαλύπτει 110W ταχύτητα φόρτισης και για να μπορέσει η εταιρεία να πετύχει τέτοιες ταχύτητες χώρισε τη μπαταρία στα δύο κομμάτια με το κάθε ένα να φορτίζει από διαφορετική θύρα USB type-C.

Στο πρώτο μοντέλο και οι δύο θύρες υποστήριζαν 45W. Στο Lenovo Legion 2 η μία υποστηρίζει 45W και η δεύτερη 65W με το σύνολο να είναι τα 110W γρήγορης φόρτισης. Από εκεί και πέρα το τηλέφωνο θα έχει Snapdragon 888 και 12GB μνήμη RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.