Με πλήθος ανθρώπων να προσπαθεί να βρει μια εναλλακτική και free λύση για το streeaming ταινιών και σειρών, σήμερα κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο Stremio. Είναι ένας δωρεάν media player που σου επιτρέπει να προβαίνεις σε streaming περιεχομένου τόσο από επίσημα add ons όσο και από μη επίσημα. Τα δεύτερα, προβαίνουν στο streaming περιεχομένου μέσω P2P δικτύων και καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα VPN. Το ερώτημα που απασχολεί έντονα τους χρήστες αν είναι νόμιμο ή όχι. Η εφαρμογή από μόνη της είναι νόμιμη απολύτως. Ωστόσο όμως η χρήση τρίτων add ons θεωρείται παράνομη. Σε κάθε περίπτωση με ένα VPN θεωρώ ότι δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

Δοκίμασα να εγκαταστήσω το add on του Pirate Bay και όσες σειρές δοκίμασα να δω, ξεκινούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόλις επιλέγεις την σειρά ή ταινία που θέλεις, σου εμφανίζει τις διαθέσιμες ποιότητες και επιλέγεις αυτήν που σου αρέσει. Δοκιμάσα Game Of Thrones, Creed II και μου άρεσε το γεγονός ότι όταν επέλεγα υποτίτλους ελληνικούς ήταν τέλεια συγχρονισμένοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο κάποιες φορές, το video (game of thrones) είχε γαλλικούς από πίσω, μπορούσα όμως να συμβιβαστώ.

Βέβαια κάποιες φορές δεν μου επέτρεπε να δω κάποιο επεισόδιο, όπως για παράδειγμα από τον πιλότο του NCIS, γιατί δεν υπήρχαν seeders. Περισσότερο το προτείνω σαν συμπληρωματικό σε κάποια άλλη λύση, όπως στο Kodi ή εν τέλει στο downloading αν κάνεις.

Περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.