Η διάθεση της επόμενης μεγάλης έκδοσης του Android πλησιάζει για όλες τις Samsung Galaxy συσκευές. Όπως σημειώνει, το sammobile, είναι κάτι που όλος ο κόσμος περιμένει εναγωνίως, καθώς προσφέρει μια νότα ανανέωσης σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι η διάθεση της εν λόγω έκδοσης, είναι μια extra special περίσταση για όλους τους χρήστες Samsung Galaxy συσκευών.

Είναι η πρώτη φορά, που συγκεκριμένα Samsung Galaxy smartphones ή tablets θα λάβουν μια τρίτη μεγάλη ενημέρωση του Android. Η Samsung είχε ανακοινώσει μόλις πριν από ένα χρόνο, ότι θα αρχίσει να διαθέτει τρεις μεγάλες ενημερώσεις του λειτουργικού σε όλα τα flagship smartphones όπως και στα μεσαίου κόστους. Η νέα πολιτική, δεν θα αφορούσε μόνο συσκευές που έκαναν το ντεμπούτο τους μετά την ανακοίνωση, αντίθετα η Samsung συμπεριέλαβε συσκευές όπως τα Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy Fold και Galaxy A51.

Και το Android 12 είναι η στιγμή, κατά την οποία η εν λόγω πολιτική θα εφαρμοστεί πλήρως. Τα Galaxy S10 και Galaxy Note 10 θα είναι οι πρώτες σειρές της Samsung που θα πάρουν μια τρίτη αναβάθμιση. To Android 12, αποτελεί την έμπρακτη προσήλωση της Samsung στην μακροχρόνια υποστήριξη λογισμικού, αποτελεί την έμπρακτη ένδειξη ότι αφουγκράζεται τους πελάτες της.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.