Τα compact flagship Xperia 5 της Sony πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο μέλος, σύμφωνα με διάφορες πηγές. Το τηλέφωνο θα είναι το Sony Xperia 5 V και εμφανίστηκε στο Geekbench με την καταχώριση να αποκαλύπτει ορισμένες από τις προδιαγραφές του επερχόμενου smartphone.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συσκευή θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 2, αλλά η καταχώριση επιβεβαιώνει ότι η Sony ετοιμάζει μια παραλλαγή με 16GB RAM, κάτι που δεν έχουμε δει σε πολλά τηλέφωνα, ακόμα και flagship smartphones.

Σύμφωνα με την καταχώριση, το Sony Xperia 5 V έχει παρόμοιες επιδόσεις με άλλα κινητά που διαθέτουν Snapdragon 8 Gen 2, ακόμη και αν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Μπορούμε επίσης να δούμε τον αριθμό μοντέλου του τηλεφώνου, ο οποίος είναι XQ-DQ72 και θα μας βοηθήσει να το αναγνωρίσουμε σε μελλοντικές διαρροές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.