Η ιστοσελίδα PCMag σε δοκιμές που διεξήγαγε, κατέληξε στην άποψη ότι τα Snpadragon S22 smartphones έχουν καλύτερο σήμα σε περιοχές με όχι και τόσο καλή κάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα δοκίμασε τις αμερικανικές εκδόσεις των συσκευών, που εξοπλίζονται με τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 και διαθέτουν το Snapdragon X65 modem-RF system.

Snapdragon S22

Το εν λόγω modem έρχεται εξοπλισμένο με ένα AI-enhanced signal booster που του επιτρέπει να βελτιώνει το σήμα. Ένα άλλο πλεονέκτημα των εν λόγω smartphones είναι ότι μπορούν να συνδεθούν σε νεότερα δίκτυα των ΗΠΑ, που παλαιότερα smartphones δεν είναι συμβατά.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι μένουν σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη στις ΗΠΑ, τότε το Snpadragon S22 είναι η ιδανική πρόταση για αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, το PC Mag αναφέρει ότι ανταποκρίνονται καλύτερα σε σχέση με τους προκατόχους που διαθέτουν το X60 modem καθώς και σε σχέση με τα Pixel 6. Η ιστοσελίδα δοκίμασε το νέο Galaxy S22 Ultra και το περσινό S21 Ultra στη T-Mobile, τα S22 Plus και S21 FE στη Verizon. Σε περίπτωση με πολύ χαμηλό σήμα, κάτω από -120dBm LTE, τα S22 ανταποκρίθηκαν καλύτερα σε σχέση με τα S21. Στο S22 Ultra ωστόσο κάτι τέτοιο οδήγησε σε πιο χαμηλές ταχύτητες.

Φαίνεται δηλαδή, ότι το S22 Ultra προτιμά υψηλότερης συχνότητας primary bands, καθώς βοηθά στην απόσταση, αν και κάτι τέτοιο επηρεάζει τις ταχύτητες. Το ίδιο καλά τα πήγαν και σε σενάριο με μέτρια ή καλή κάλυψη, αν και για κάποιον περίεργο λόγο τα παλαιότερα τηλέφωνα είχανε καλύτερο σήμα στις περιοχές με ισχυρή κάλυψη.

Η Xiaomi κηρύσσει τον πόλεμο στην Apple: Πόλεμος ζωής και θανάτου λέει!

Επιτέλους! Material You του Android 12 σε Samsung, OnePlus, Oppo, Vivo, realme και Xiaomi smartphones

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.