Λίγο πριν την έκθεση Mobile World Congress, η HMD Global ανακοίνωσε τρια Nokia smartphones, συμπεριλαμβανομένου ενός που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να κάνει εξαιρετικά εύκολη τη διαδικασία της επιδιόρθωσης. Η εταιρεία συνεργάστηκε με το iFixit για να προσφέρει και οδηγούς για το πως να επισκευάσει κανείς την οθόνη, την μπαταρία ή μια προβληματική θύρα φόρτισης.

nokia

Ο λόγος, για το Nokia G22 με πλαστικό στο πίσω μέρος από ανακυκλώσιμα υλικά, το οποίο υπόσχεται δυο χρόνια ενημερώσεων του Android και 3 χρόνια security patches. Παράλληλα, διαθέτει και τρία χρόνια εγγύησης. Πρόκειται εν ολίγοις για ένα entry level smartphone, με Unisoc T606 CPU με ως 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Διαθέτει 6.5 ιντσών HD οθόνη, με 90Hz refresh rate, μια 50MP κύρια κάμερα, μια 2MP depth και μια 2MP macro. Η συσκευή υποστηρίζει 20W fast charging και τρέχει Android 12. Το επίσημο ντεμπούτο του ξεκινά από τις 8 Μαρτίου για £150 ($179). Για την επιδιόρθωση του smartphone μπορεί ο χρήστης να αγοράσει ένα Fit Kit από το iFixit, με το κόστος της μπαταρίας να αγγίζει τις  £23, μια οθόνη £45 και μια θύρα φόρτισης £19.

nokia

Η HMD ανακοίνωσε επίσης το Nokia C32, ένα Android 13 smartphone με εξαιρετικούς αλγορίθμους όσον αφορά την φωτογραφία και 50MP κύρια κάμερα. Διαθέτει οχταπύρηνο CPU, ως 4GB RAM και ως 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει μια οθόνη 6.5 ιντσών HD+ με εγκοπή για μια selfie των 8MP με τιμή στα 155 δολάρια.

Τέλος, υπάρχει και το Nokia C22, με μπαταρία που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να κρατήσει για ως και τρεις ημέρες σε μια μόνο φόρτιση. Φέρει διπλή 13MP κάμερα και σκληροτράχηλο μεταλλικό σασί, μαζί με Android 13, μια 6.5 ιντσών οθόνη και οχταπύρηνο CPU στα 1.6GHz και 64GB αποθηκευτικό χώρο με την τιμή να διαμορφώνεται στα £110 ($131). Η HMD ανακοινώνει παράλληλα ότι μεταφέρει την παραγωγή στην Ευρώπη και αποτελεί στην ουσία την πρώτη εταιρεία η οποία φέρνει την παραγωγή smartphones στην ήπειρο αυτή.

nokia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.