Ένα νέο render του Huawei Mate 60 Pro κάνει την εμφάνισή του online δείχνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα μικρά bezels της συσκευής και την smart island οπή στο πάνω μέρος. Πρόκειται για μια νέα αλλαγή την οποία η Huawei ετοιμάζει εδώ και αρκετούς μήνες και θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά στο επόμενο flagship smartphone της.

huawei mate 60 pro smart island

Το smart island έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές με τη σειρά iPhone 14 Series, αν και η αλήθεια είναι ότι το είχαμε δει στο Honor V20 του 2018, παρά το γεγονός ότι η Honor δεν είχε δώσει την έμφαση που θα έπρεπε τότε. Με το Harmony OS 4, η Huawei θα λανσάρει και νέου είδους animations συστήματος για να μπορέσει ο χρήστης να αλληλεπιδράσει πλέον με αυτό, αν και οι πληροφορίες αφενός είναι ελάχιστες, αφετέρου η εγκυρότητα του render αυτού είναι έντονα αμφισβητήσιμη σε αυτό το στάδιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.