Μέσα στο λογαριασμό μας στο skroutz εντοπίσαμε πριν από λίγη ώρα τη νέα υπηρεσία Skoup by skroutz.

Η νέα υπηρεσία Skoop by Skroutz είναι εδώ!

Είσαι ιδιώτης και θες να πουλήσεις το παλιό σου κινητό; Ένα φούτερ που δε φοράς πια; Το εργαλείο που δεν χρησιμοποίησες ποτέ; Τώρα μπορείς!

Καταχώρησε την αγγελία σου και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Τι κερδίζεις:

 • Πούλησε αυτό που θες, από την άνεση του καναπέ σου.Καταχώρησε την αγγελία σου και όταν το προϊόν σου πουληθεί, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοσή του.
 • Πρόσβαση σε 6 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.Μέσα από την τεράστια βάση μας, βρίσκουμε τον ιδανικό αγοραστή γι’ αυτό που πουλάς.
 • Πούλησε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.Όσο εύκολο και ασφαλές είναι να αγοράσεις στο Skroutz, άλλο τόσο είναι και να πουλήσεις!
 • Άμεση online πληρωμή.Δες τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σου σε λίγες μέρες από την παράδοση.

Και μόνο έως 30/04:

Δοκίμασέ το εντελώς δωρεάν!

Εγγραφή στην υπηρεσία Skoop

Αρχικά, θα χρειαστεί να κάνεις μια γρήγορη εγγραφή πατώντας Ξεκίνησε εδώ.
Αυτά που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις στη φόρμα είναι:

 • Τον ΑΦΜ σου
 • Το ΙΒΑΝ στο οποίο θέλεις να πληρωθείς για τις πωλήσεις σου
 • Τη διεύθυνση από την οποία θες να παραλαμβάνει η μεταφορική εταιρεία τα προϊόντα που θα πουλήσεις

Συμπληρώνοντας τα παραπάνω στοιχεία, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων σου (KYC) στο ίδρυμα πληρωμών Everypay, ώστε να πληρωθείς για τις πωλήσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, αυτό το βήμα χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά!

Πώς καταχωρώ μια αγγελία;

Όταν η διαδικασία της εγγραφής ολοκληρωθεί, μπορείς να καταχωρήσεις τα προϊόντα που θες για πώληση, από τη φόρμα Πούλησε ένα προϊόν.

Μπορείς να προσθέσεις ένα προϊόν που ήδη προβάλλεται από το Skroutz, βρίσκοντάς το από την αναζήτηση αλλά μπορείς να καταχωρήσεις κι ένα νέο προϊόν, που δεν υπάρχει στην πλατφόρμα μας, καινούριο, μεταχειρισμένο ή ακόμα και χειροποίητο.

Τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να προετοιμάσεις για να προσθέσεις στην αγγελία σου είναι τα εξής:

 • Τιμή πώλησης
 • Κατάσταση (καινούριο/μεταχειρισμένο)
 • Περιγραφή προϊόντος
 • Κατάλληλο μέγεθος συσκευασίας
 • Φωτογραφίες

Με τα παραπάνω είσαι έτοιμος να δημοσιεύσεις την αγγελία σου!

Μόλις πατήσεις ‘Δημοσίευσε την αγγελία σου’ θα πρέπει να ελεγχθεί από την ομάδα μας για να εμφανιστεί. Όσο είναι υπό έγκριση, η αγγελία θα εμφανίζεται μόνο στον λογαριασμό σου, με τη σήμανση ‘Εκκρεμεί έγκριση, ενώ μόλις εγκριθεί η σήμανση αυτή θα αλλάξει σε ‘Διαθέσιμο’.

Σε περίπτωση που η αγγελία δεν πληροί τις προδιαγραφές, θα σε ενημερώνουμε για τους λόγους που δεν εγκρίθηκε μέσα στο λογαριασμό σου.

Επιτυχημένη πώληση

Όταν λάβεις παραγγελία, έχεις περιθώριο 2 ημέρες να την αποδεχθείς.

Η αποδοχή γίνεται από τη σελίδα της συγκεκριμένη παραγγελίας από τις Παραγγελίες στο λογαριασμό σου. Μαζί με την αποδοχή, θα πρέπει να επιλέξεις τον τρόπο που θα παραδώσεις το δέμα στη μεταφορική εταιρεία από τις παρακάτω 2 επιλογές:

1. Είτε να παραλάβει η μεταφορική από τη διεύθυνση που έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις
2. Είτε να παραδώσεις εσύ το δέμα σε ένα υποκατάστημα της ACS, το οποίο έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις κατά την αποδοχή της παραγγελίας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείς να αναλάβεις μια παραγγελία, μπορείς να την απορρίψεις.

Εάν δεχτείς μια παραγγελία και στη συνέχεια προκύψει κάτι και δε μπορείς να την εξυπηρετήσεις, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Παράδοση και πληρωμή παραγγελιών

Για κάθε παραγγελία δίνουμε το περιθώριο στον αγοραστή να δηλώσει εάν χρειάζεται επιστροφή 2 ημέρες από την παράδοσή της. Η επιστροφή δεν είναι διαθέσιμη για υπαναχώρηση, παρά μόνο για περιπτώσεις ελαττώματος ή εάν έχει αποσταλεί λάθος προϊόν.

Μόλις περάσει το διάστημα των 2 ημερών, εμείς προχωράμε στην πληρωμή των ολοκληρωμένων παραγγελιών. Θα δεις τα χρήματα στο λογαριασμό που έχεις δηλώσει μετά από κάποιες εργάσιμες ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχει αρκετά καλά σαν υπηρεσία, το μόνο που με απασχολεί είναι οι 2 μέρες που έχει ο άλλος να αποδειχτεί την παραγγελία. Για παράδειγμα εγώ έχω τώρα ένα z flip 4 που σκεφτόμουν να πουλήσω αν ο άλλος που θα το παραλάβει κάνει καμια βλακεια και γρατζουνισει την οθόνη και μετά πει ότι δε του κάνει και μου το στείλει πίσω, εγώ μετά αντε να βρω το δίκιο μου.

 2. Επίσης μια απορία είναι που έχω εγώ τουλάχιστον με την φορολογία τι παίζει; Πώς δηλώνονται αυτά στην εφορία; Ξέρει κανείς να μας καθοδηγήσει;

 3. Θα γεμίσει η πλατφόρμα όπως και το facebook και το τικ τοκ με επαγγελματίες που θα πουλάνε από iPhone μέχρι αυτοκίνητα,
  Για να γίνει κάτι τέτοιο και να γίνει σωστά θα πρέπει με κουμπί tab να μπορω να επιλέξω εγω ότι θέλω να αγοράσω από ιδιώτη η επαγγελματία αλλιώς θα γίνει πουτ@ν@ όπως οι άλλες πλατφόρμες,
  Άλλη μια βλακεία που θα σε πετάει ο κάθε τυχάρπαστος αγωεαδε αυτό αγόρασε εκείνο πάρε iPhone σε τιμή ευκαιρίας κλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.