Η δύναμη της Google Pixel σειράς προέρχεται από την κάμερα και ιδιαίτερα από το software optimization. Πλέον, το port της Google Camera για τα τηλέφωνα της OnePlus λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση.

Τα Google Camera ports ήταν διαθέσιμα τόσο για τα Oneplus 8 και OnePlus 8 Pro από τότε που κυκλοφόρησαν, αλλά με έναν περιορισμό. Εξαιτίας των APIs της OnePlus, οι developers δεν μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ultrawide, telephoto ή macro camera. Απαιτούνταν δηλαδή μια rooted συσκευή.

Πλέον, η Google camera λειτουργεί με την OnePlus 8 σειρά με περισσότερες κάμερες. Ειδικότερα, το port που δημιούργησε ο Urmyx05 έχει πρόσβαση στους ultrawide και telephoto αισθητήρες τόσο στο 8 όσο και στο 8 Pro. Η macro δεν υποστηρίζεται ακόμη, σε κάθε περίπτωση αποτελεί σημαντική πρόοδο.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι ενεργοποιημένες εκ προεπιλογής. Αντίθετα θα πρέπει, μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής να μεταβείτε στο  Settings > Advanced > Auxiliary Camera και από εκεί θα μπορείτε με toggle τόσο στον 0.5x ultrawide sensor όσο και στον 2.2x telephoto sensor να ενεργοποιήσετε τη πρόσβαση.

Περισσότερες πληροφορίες και download links εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.